Karmiska relationer

Det finns flera olika typer av relationer varav vissa är mer utmanande än andra och en karmisk relation är just en sådan. Hur vet man är det är en karmisk relation som man är i? 

Relationer är ett ämne som alltid väcker känslor och processer, jobbiga och vackra. En del väcker mer än andra.
Det finns flera olika typer av relationer. Den ena är tvillingsjälsrelation, det andra är själsfränderelation och sedan har vi den mest vanliga, nämligen karmiska relationer. Med karmiska relationer menas att man har en karmisk läxa att lära sig i mötet med varandra.

Det som tydligast kännetecknar en karmisk relation är att den är, som jag brukar kalla det, "jordisk". Med det menar jag att den är baserad på egot och på det fysiska. Att attraheras av ett utseende och fastna för ytliga saker som har med den personen att göra snarare än det som präglar de andra två relationstyperna som är själsliga men här är det en mer "jordisk" upplevelse.

I karmiska relationer ser man väldigt ofta maktkamper. Man vill gärna ändra på den andra personen så att den ska passa in i en bild som man själv har av hur en partner och relation ska vara. Eller så blir man utsatt för den projiceringen av sin partner. Det är en energitömmande relation där egot är väldigt framträdande och man upplever att man "vill ha" något av sin partner snarare än att det blir en gemensam dans av givande och tagande.

En karmisk relation speglar de värsta sidorna inom oss och vårt lägre jag. Vi ser de sidorna i vår partner och vår partner ser de i oss och man kämpar för att få det att funka och kämpar ofta att vara perfekt för den andra också. För det är något som är väldigt karateristiskt för en sådan här typ av relation, att man har svårt att vara sig själv, är inte accepterad att vara den man är och det är svårt att hitta något gemensamt att prata om och gemensamma intressen.

I och med att man upplever maktkamp i sådana här relationer så kommer det ofta upp svartsjuka, avundsjuka, ägande känslor och allt som ofta är det en kamp för att få det att kännas bra.

En karmisk relation kan börja väldigt starkt med stark passion för att dra varandra samman för att man ska kunna få möjlighet att möta de läxor som man ska möta tillsammans. Men det är ofta en stark upplevelse på ett fysiskt plan och inte på ett själsligt plan som det är med själsfrände och tvillingsjälsmöten. Eftersom ett sådant här möte är viktigt för att man ska kunna få möjlighet att möta det man valt att få reda ut och möta tillsammans så är det ofta starkt till en början man ganska så snart så letar man efter saker som kan föra en tillsammans för ganska så snart så börjar man se olikheterna. För karmiska relationer delar inte samma värderingar. Säger den ena svart så säger den andra garanterat vitt tex. och det finns inget eller väldigt lite supportande i relationen.

Något som ofta syns i karmiska relationer är kampen om sina egna behov, att få utrymme till sina saker och sina behov och där man ofta upplever den andres livsväg och lifemission som ett hot och försöker distrahera bort den andra från den och man kommer därmed ofta ur sin kurs och tappar sin livsväg vilket är väldigt energitömmande.
En karmisk relation drar man till sig när man är i sina lägre vibrationer. Det betyder inte att man är sämre än någon annan utan med det menas att man tappat bort sig på sin livsväg eller på ett eller annat sätt inte lever fullt ut sant mot sig själv. Där man kommit ifrån sin själ, är i dålig balans rent själsigt och känslomässigt på grund av många olika anledningar. Man står i kontakt med sina rädslor och sår och oro och står inte i kontakt med sitt flow, man har kommit lite på villovägar.

En själsfrände eller tvillingsjäl attraherar man in när man är i en högre vibration och lever sant och landar i sitt hjärta men alla människor är i och upplever många sådana här karmiska relationer då det är den vanligaste av alla relationer. Det är inget som är sämre med det, bara det att det är en smärtsam väg att gå då det sker så otroligt mycket växande här.

Karmiska relationer kan upplevas vara av ondo men faktum är att de är en del av vårt växande och det gör oss så småningom till mer helare personer. Men visst kan det kännas och upplevas som en väldigt utmanande upplevelse.

Hjälp till klarhet och svar

Känner du dig lite vilsen i en relation och vill få veta hur du kan skifta din energi för att attrahera in en mer själslig relation? Vill du ha hjälp att se skillnaden och få veta vilken typ av relation du är i eller på annat sätt behöver stöd i din process? Jag erbjuder samtal på telefonen eller på min mottagning i Stockholm.

För mer info och tidsbokning se här

 

För info om skillnaden mellan karmiska relationer och sjäfrände- och tvillingsjälsrelationer se här

För info om själsfränder se här

För info om tvillingsjälar se här

 

Du får gärna länka till min sida men inte kopiera texterna