EVENT/Kurser/Föreläsningar

 

JOBBA SOM COACH, MEDIUM, VÄGLEDARE

Har du en dröm om att hjälpa andra människor men fastnar i frågor såsom:
- Hur, på vilket sätt kan jag bidra/hjälpa? Vilken är min unika inrikting, min lifemission, mitt forum? Hur finner jag mina styrkor och vågar tro på dom?

- Hur blir jag fri från mina rädslor att ta första steget? Vågar jag? Kan jag? Vad ska andra människor tro? Vågar jag lita på mina förmågor? Kommer jag klara av det?

- Hur får jag klienter? Hur får jag fart på flödet? Hur ska jag bygga upp min verksamhet? Vart börjar jag? Vad behöver jag tänka på? Hur marknadsför jag mig själv? Hur ska jag våga kasta mig ut rent ekonomiskt?

- Vad behöver jag tänka på inför mina samtal och hur lägger jag upp dom på bästa sätt? Hur får jag flow i samtalen?

Då är denna workshop något för dig!
Dessa frågeställningar berör vi under denna workshop med syfte att klargöra, inspirera och manifestera dina drömmar om att coacha/vägleda/hjälpa andra människor.
Under workshopen får du se din lifemission klarare, se dina styrkor, din livshistoria och möta och släppa taget om dom eventuella rädslor som ligger i vägen för dig samt hjälp med stegen ovan.

MÅLGRUPP:
Detta tillfälle är både för dig som känner dig inspirerad att hjälpa människor, som vill starta igång men ännu inte tagit steget. Men också för dig som redan jobbar med detta men upplever att du inte riktigt får flöde eller är fast i begränsningar/rädslor.

Under denna heldag kommer jag även att berätta min historia, hur jag byggde upp Minervas och utmaningar och lärdomar jag stött på under mina snart 16 år som relations- och livscoach och medial vägledare.
DIN INVESTERING - 4.500 kr (företag 4.500 kr exkl. moms) 
Anmälan och betalning är bindande.

 

Anmälan till karolina@karolinaosterman.se

DU HITTAR MINA SAMTLIGA EVENTS HÄR: https://www.karolinaosterman.se/retreats

Ord från tidigare deltagare:

"Minerva❤️

Jag har under större delen av mitt liv känt att det är något mer jag ska göra här på jorden. Något utöver det vanliga och något som får min själ att stråla sin fulla potential. Regelbundet har jag blivit påmind av mitt inre att det finns ett liv för mig där ute, där jag känner en stor frihet samt där jag får jobba med min passion att kunna hjälpa andra människor.

I och med denna känsla har jag hunnit utbilda mig till yogalärare, gått på diverse föreläsningar, sökt inspiration på nätet och i böcker. Jag skulle mer eller mindre säga att jag har vridit och vänt på varenda sten i jakten på att reda ut vad det är jag ska göra. I vissa stunder har jag hamnat i stort tvivel och lyssnat på andra människor, som fått mig att känna att jag dagdrömmer och att denna känsla jag har om något mer, kommer att gå över. Att jag bara får nöja mig med det jag har. Idag är jag tacksam att min själ har en högre röst. 
När minervas kurs dök upp bokade jag en plats hos henne utan att blinka. Jag har inte ångrat det en sekund.

Under dagen tillsammans med Minerva och andra likasinnade fantastiska själar, så började jag se klarare än jag tidigare hade gjort. Själen hade gett mig små ljusglimtar vid vissa tillfällen innan, men nu såg jag hela ljuset framför mig. Allt detta tack vare Minervas magiska vägledning. Jag kunde tydligt se att alla vägar jag valt i livet hade tagit mig dit jag är idag. Helt i sin ordning och precis som det var menat.

Tack vare dagen med henne har jag nu en tydlig väg att vandra vidare på. Jag kan beskriva det med samma känsla som att hon torkade bort dammet på mina linser, vilket öppnade upp så att allt blev så mycket klarare och tydligare för mig.

Så till alla er där ute som känner att din själ ropar inifrån, men som har svårt att se vad nästa steg är, som tvivlar på sig själv eller som har fastnat i andra människors tankar om hur man ska leva sitt liv, så kan jag varmt rekommendera Minerva❤️ Dagen med henne kommer jag sent att glömma, då jag vet att detta är början på en stor resa för mig❤️"
- Fanny K


Fler referenser från tidigare deltagare:

"Karolina, tack snälla för en inspirerande, tankeväckande och givande kurs i helgen! Så tacksam för att du delade med dig av dina erfarenheter och kunskaper och gav oss så fin vägledning. Också väldigt glad över att få träffa ett sånt härligt gäng med likasinnade som frikostigt delade med sig av sina tankar och erfarenheter. Lärorikt och inspirerande i en trygg miljö - med högt i tak! Och plötsligt känns det så mycket enklare att ta nästa steg på vägen mot det nya. Evigt tacksam för det ❤️ kram Jessica"

 

  

 

TRÄFF/FÖRELÄSNING/WORKSHOP OM SJÄLSLIGA RELATIONER - STOCKHOLM

Själsliga relationer såsom själsfränderelationer och tvillingsjälsrelationer har en förmåga att väcka en massa djupa och jobbiga inre processer där inre sanningar kommer upp till ytan som vi behöver möta och läkas ut och många gånger känns det både jobbigt och förvirrande. Därför arrangerar jag dessa träffar för att bringa mer klarhet.

Dessa relationer väcker mycket frågor såsom vad definierar egentligen en själslig relation? Har jag mött min själsfrände eller tvillingsjäl eller hur förbereder jag mig för att kunna attrahera in hen? 
Vad är skillnaden på själsfrände och tvillingsjälsrelationer och vad behöver jag veta för att kunna ha en harmonisk tillvaro tillsammans med min partner? 
Vilka är de olika faserna man möter och hur lär man sig att ta sig igenom dem? 
Detta är några av ämnena som kan komma och beröras.

Upplägget under kvällen är inte förutbestämt utan vi låter allt få utvecklas som det ska med de personer som närvarar just då där det ges mycket tid till att ställa frågor och diskutera kring ämnet och de frågeställningar just ni undrar får lyftas upp till samtal.
Kostnad 350 kr/person inkl. te och frukt

Nästa tillfälle:
Datum kommer

 

TRÄFF/FÖRELÄSNING/WORKSHOP OM HSP OCH RELATIONER - STOCKHOLM

Relationer i sig har en förmåga att väcka mycket känslor, tankar och prövningar. Och om man dessutom är en högkänslig själ kan det här med relationer kännas extra utmanande. Denna kväll innehåller information om högkänslighet och information om de vanligaste utmaningarna med högkänslighet och nära relationer samt hur man kan bygga och stärka sig och för att erhålla lyckligare och sundare relationer utan att tappa sig själv helt.

Upplägget under dessa kvällar är inte förutbestämt utan vi låter allt få utvecklas som det ska med de personer som närvarar just då där det ges mycket tid till att ställa frågor och diskutera kring ämnet och de frågeställningar just ni undrar får lyftas upp till samtal. Men också givetvis samtal, information och tips från mig. Allt detta i en fin mix där vi alla skapar kvällen precis så som den ska bli och ett ypperligt tillfälle att också träffa likasinnade.

Nästa tillfälle:
Datum kommer

 

TRÄFF/FÖRELÄSNING/WORKSHOP OM KVINNLIG KRAFT - STOCKHOLM
I det snabba, uppkopplade och prestationsstyrda samhälle vi har idag är det allt svårare för kvinnor att stanna kvar i sin feminina energi. En kvinna som utgår mer från sin maskulina energi är utmanande på många sätt. Det skapar en känsla av vilsenhet och tomhet, att tappa bort sig själv och det sätter också käppar i hjulen i kärleksrelationer där obalans uppstår och attraktionen påverkas negativt.
Det är inte bara samhället som skapar detta utan när en kvinna går in i maskulin energi är det ofta en orsak av bakomliggande smärtsamma händelser och relationer som skapat ett maskulint skydd kring hjärtat där kvinnan automatiskt hamnar i en "doer energi" och blir den drivna och målinriktade personen.
Detta skapar som jag nämnde problem i kärleksrelationer och skapar extra mycket problem i starka själsliga relationer såsom tex. tvillingsjälsrelationer där det är avgörande att var och en vibrerar i sin sanna energi vilket också kommer att pratas om.

Under denna träff informerar jag om vad feminin energi är och vikten av att vara balanserad i sin sanna energi. Belyser fallgroparna och hur man kan undvika dom, lyfter fram de vanligaste källorna till rädslan som är den som för in kvinnan i den energin från början. Samt fokuserar också på information om hur en kvinna kan hitta, stärka och bibehålla sin feminina energi och därmed bära sig själv och erhålla lyckligare relationer.
Det är en kombination av information från mig Minervas men också diskussioner i gruppen och möjligheter till att ställa frågor samt ett fint tillfälle att kunna träffa likasinnade i samma situation.
Kostnad 450 kr/person inkl. frukt och te

Nästa tillfälle:
Datum kommer

 

TRÄFF/FÖRELÄSNING OM ATT HITTA SIN LIFEMISSION, ATT LEVA SIN PASSION OCH INSPIRATIONEN ATT VÅGA TA STEGET ATT BYGGA OCH LEVA SIN DRÖM - STOCKHOLM

Att hitta sin lifemission, sin passion och leva sin dröm är något många drömmer om men kanske inte vågar tro är möjligt. Vad är en lifemission och hur hittar man den? Hur kan man våga ta steget fullt ut och våga och hur startar man? Detta är några av frågorna som kommer belysas under kvällen.
Denna kväll är en kombination av information från mig Minervas plus att ni får höra hur jag kom till insikten om min lifemission, nämligen Minervas och hur jag byggde upp det till det som det är idag men också diskussioner i gruppen, tips på steg att ta och även möjligheter till att ställa frågor samt ett fint tillfälle att kunna träffa likasinnade i samma situation.

Nästa tillfälle:
Datum kommer
 

Anmälan till karolina@karolinaosterman.se - skriv träffens namn i ämnesraden