HSP/Empat - vägledning/hjälp

Att vara en HSP eller empat kan upplevas jobbigt om man saknar redskap/verktyg att förhålla sig till sin öppenhet/känslighet och lära sig hur man kan skydda sig respektive hitta gåvan med det.

Att vara öppen och ha en ökat känslighet är ofta en väldigt blandad upplevelse. Det är en fin gåva som kan bli väldigt jobbig och man saknar verktyg i hur man kan skydda sig i en värld full av intryck. Ofta möts vi av åsikter att vi inte borde vara så känsliga, inte ta allt så personligt men det är lättare sagt än gjort då vi känner andra människors känslor och har svårt att avgöra om det är vårt eller andras och även när vi dessutomhar svårt att läsa eller lyssna på nyheter för det som basuneras ut där känns i våra kroppar som om vi är där och upplever de. Även om vi undviker sådant som kan kännas jobbigt så är det ibland svårt då livet ändå pågår runt omkring oss och utmaningar finns överallt.

Jag har många års erfarenhet av samtal och arbete med HSP och empater och erbjuder samtal antingen på telefonen eller på min mottagning i Stockholm där jag kan ge vägledning i just din aktuella situation och ge tips och råd i hur du bästa förhåller dig till din omgivning och hur du kan skydda dig i utmanande situationer för att inte tappa din energi.

Bokning av dess samtal görs här