Ibland möter vi plötsligt någon som skakar om hela vår värld, någon som i ett ögonblick får oss att känna oss hemma och som det känns som om vi träffat tidigare, även om vi vet att det är första gången (i alla fall här och nu) Det vi upplever då är ett själsligt möte, en person med vilken vi har en själslig igenkänning och som berör oss på ett helt annat plan än tidigare relationer har gjort. Ett djupare möte än bara det synliga, fysiska som vi är vana vid. Kanske är inte ens personen någon som vi i vanliga fall skulle fastna för men det är något annat som drar oss dit, en känsla, en energi vi inte kan förklara i ord. Det vi har mött är en själsfrände eller tvillingsjäl. Här kan du läsa allt om själsliga relationer, om själsfränder och tvillingsjälar, men även karmiska relationer och hur vi kan urskilja vad som är vad. Det ger också en djupare information om vad som sker i sådana möten och hur vi kan förhålla oss till dom.

Att möta, attrahera in och att leva med sin själsliga partner går som sagt helt och hållet genom oss själva först. Det är först när vi har en djup, kärleksfull, sann och närvarande relation med oss själva som vi fullt ut kan leva i balans och harmoni tillsammans. Genom eget själsligt arbete och själslig påfyllning på daglig bas lägger vi den bästa grunden.

I mitt program "Själslig balans" delar jag med mig av verktyg för att kunna uppnå dessa rutiner och en hjälp på vägen.

Du blir guidad av mig genom videofilmer och ljudfiler som innehåller övningar och meditationer som hjälper dig till själslig balans och kontakt med ditt hjärta och din egen kärlek och inre frid.

Här hittar du onlineprogrammet "Själslig balans" som hjälper dig att förbereda dig och lägga den bästa grunden för ett sådant möte och fortsatt relation. Klicka här för att komma till programmet.Välkommen in och läs mer om de olika relationerna och vad som skiljer de åt.

 

 

HÖR MIG BLI INTERVJUAD I NÅGRA PODDAR OM SJÄLSLIGA RELATIONER