Relationer engagerar, det är nog något som vi alla kan hålla med om och vi har med relationer att göra varje dag i olika konstellationer. Lika härligt som det kan vara, lika jobbigt kan det också upplevas då vi i mötet med en annan människa också får spegla oss i varandra. Ibland behöver vi hjälpa att förstå och hjälp att veta hur vi ska förhålla oss till det vi upplever. Och det kan gälla både vad som händer med relationen men också med oss själva. Jag har därför samlat alla mina texter som rör just relationer och kärlek, både den till vår omgivning men också till oss sjäva, dom är samlade här på ett och samma ställe så du kan läsa och se vad som passar just dig att läsa utifrån vart du befinner dig just nu. Välkommen! Minervas/Karolina

TVILLINGSJÄLAR

SJÄLSFRÄNDER

Relationer engagerar, det är nog något som vi alla kan hålla med om och vi har med relationer att göra varje dag i olika konstellationer. Lika härligt som det kan vara, lika jobbigt kan det också upplevas då vi i mötet med en annan människa också får spegla oss i varandra.

Ibland behöver vi hjälpa att förstå och hjälp att veta hur vi ska förhålla oss till det vi upplever. Och det kan gälla både vad som händer med relationen men också med oss själva.
Jag har därför samlat alla mina texter som rör just relationer och kärlek, både den till vår omgivning men också till oss sjäva, dom är samlade här på ett och samma ställe så du kan läsa och se vad som passar just dig att läsa utifrån vart du befinner dig just nu.

Välkommen!

Minervas/Karolina