MIN RESA

Vem är jag, vem är jag inte? Jag är du och du är jag. Jag tror på att vi alla är droppar ur samma hav, att vi alla någonstans hör ihop och är ett. Jag tror att vår längtan och våra känslor i grund och botten är desamma. Men givetvis är vi alla på ett eller annat sätt unika och vi bär alla olika historier. Här kommer en del av min.

I hela mitt liv har jag varit en sökare med ett stort tomrum inom mig som väntat på att bli fyllt. Jag har alltid vetat att det finns något så mycket större än det vi upplever här på jorden men inte vetat hur jag ska komma dit. Jag har alltid burit så mycket kärlek inom mig och har velat funnit vägar för att få uttrycka den och sprida den, inspirera och entusiasmera. Men det kändes länge som att den här världen inte varit mottaglig för det förrän nu vilket gjorde mig frusterad, gjorde att jag kände mig ensam och oförstådd, som om jag inte passade in här på denna jorden. Läs mer här


TJÄNSTER

Under de många åren som jag har fokuserat på och arbetat med relations- och livsfrågor har många delar velat få finnas med och det holistiska tänket blivit allt bredare. Det finns ingen universallösning utan varje person är unik med sin egen livshistoria att ta hänsyn till och utifrån detta grundar sig mitt arbete.

Vid varje klientmöte använder jag mig av min inkännande och inlyssnande förmåga för att tona/känna in exakt vart den personen befinner sig och vad som är kärnan till det som personen i fråga just nu befinner sig i. 
Jag är tacksam att ha gåvan att se varje människas innersta potential - dess inre diamant.

Mitt arbetssätt handlar om.... Läs mer här

 

Relationer

Relationer engagerar, det är nog något som vi alla kan hålla med om och vi har med relationer att göra varje dag i olika konstellationer. Lika härligt som det kan vara, lika jobbigt kan det också upplevas då vi i mötet med en annan människa också får spegla oss i varandra.

Ibland behöver vi hjälpa att förstå och hjälp att veta hur vi ska förhålla oss till det vi upplever. Och det kan gälla både vad som händer med relationen men också med oss själva.
Jag har därför samlat alla mina texter som rör just relationer och kärlek, både den till vår omgivning men också till oss sjäva, dom är samlade här på ett och samma ställe så du kan läsa och se vad som passar just dig att läsa utifrån vart du befinner dig just nu.
Läs mer här

 

själsliga relationer

Ibland möter vi plötsligt någon som skakar om hela vår värld, någon som i ett ögonblick får oss att känna oss hemma och som det känns som om vi träffat tidigare, även om vi vet att det är första gången (i alla fall här och nu)
Det vi upplever då är ett själsligt möte, en person med vilken vi har en själslig igenkänning och som berör oss på ett helt annat plan än tidigare relationer har gjort. Ett djupare möte än bara det synliga, fysiska som vi är vana vid. Kanske är inte ens personen någon som vi i vanliga fall skulle fastna för men det är något annat som drar oss dit, en känsla, en energi vi inte kan förklara i ord. 
Det vi har mött är en själsfrände eller tvillingsjäl.

Här kan du läsa allt om själsliga relationer, om själsfränder och tvillingsjälar, men även karmiska relationer och hur vi kan urskilja vad som är vad. Det ger också en djupare information om vad som sker i sådana möten och hur vi kan förhålla oss till dom.
Välkommen och läs mer här!