Finna sin life mission - passion

Om du upplever att du inte är tillfreds med det du jobbar med. Om du vet och känner att det finns något mer, att du inte upplever att du får ”brinna”, får komma till uttryck, får visa hela dig. Söker du din sanna lifemission, ditt kall, din inre glöd och passion? 

Att komma till en punkt i livet där vi känner att vi kört fast känner nog de flesta igen sig i. Upplevelsen av att det borde finnas något mer, något större. Kanske bär du en dröm men känner att du inte vågar tro på den, kanske är du osäker om det är rätt väg. Kanske är du inte medveten om vad som är din dröm men du vet att du söker något, du drivs av en känsla att få komma mer till din rätt, en önskan om att få hitta din passion, ditt inre driv, ditt kall och att få uppleva att få ”brinna” för något.

Vår ”story” om oss 
Om vi inte befinner oss där vi önskar i livet och inte når fram till våra drömmar oavsett om det gäller relationer eller karriär eller vad det än är så beror det på en inre konflikt.
Det beror på att du tror på en ”story” i ditt sinne som inte gynnar dig men ditt hjärta vill gå åt ett annat håll men rösten talar högre än hjärtat och det är den du valt att identifiera dig med. En inre röst, en inre kritiker som gör att du fastnar i ett gammalt invant mönster. En slags ”blueprint” som du har gjort till din egen sanning. Men hade det varit din sanning så hade du varit framme vid ditt mål vid det här laget.

Erhålla klarhet och finna sin passion och sina styrkor
Jag har tagit fram en steg för steg guide som tar dig genom dig själv och hjälper dig att se klarare på din situation. Den gör det klart för dig vad som är din passion och vad dina styrkor är och hjälper dig att genomskåda den inre kritikern och ”storyn” du bär på och gör dig även klar över vad som är din inre ”blueprint”.

För mer info och bokning av vägledning för att erhålla detta ”program” klicka här.

 

 HÖR MIG BLI INTERVJUAD OM RELATIONER I PODCASTEN "JAG ÄR SJUK I HUVUDET", AV OCH MED VIKTOR ÅKERBLOM OCH JESSICA EKMAN HÄR NEDAN:

AVSNITT 1 - HÄR
AVSNITT 2 - HÄR
AVSNITT 3 - HÄR

 

Nedan lite inspirerande klipp. Kom ihåg – YOU CAN LIVE YOUR DREAM!

 

 

NYHET!

NU KAN NI ÄVEN FÖLJA MIG PÅ YOUTUBE, INSTAGRAM, FACEBOOK OCH SOUNDCLOUD: 

Youtube 
Instagram
Facebook
Soudcloud

Välkomna att följa mig!