Om helheten

Du har allt inom dig. Du bär själv på din egen storhet och du bär på alla svaren. Helhet kommer ur djupet av ditt hjärta. När alla dina delar inom dig samverkar i djup harmoni, när du är balanserad och spelar på alla dina strängar då är du i kontakt med den du är och den du är här för att vara. Helheten finns och kommer inifrån dig själv.

Vägen till helhet går genom att se bortom, genom att se igenom alla roller och alla de masker vi burit genom livet. Den går genom att möta, tillåta och läka alla otillåtna delar inom oss och att bli vän med vår skugga och vårt mörker och komma ut i ljuset. Vägen till helhet går genom en kärleksfull förening av ljus och mörker inom oss och vidare till vårt hjärta och vårt sanna jag.

Jag hjälper och guidar dig till ditt sanna jag, till ditt hjärta, till din egen sanning och till kärleken inom dig. Mitt arbete går ut på att hjälpa dig att se vad som begränsar dig idag och hur du utifrån din situation bäst kan göra för att nå ett liv i lycka, harmoni och kärlek.

 

HÖR MIG BLI INTERVJUAD OM RELATIONER I PODCASTEN "JAG ÄR SJUK I HUVUDET", AV OCH MED VIKTOR ÅKERBLOM OCH JESSICA EKMAN HÄR NEDAN:

AVSNITT 1 - HÄR
AVSNITT 2 - HÄR
AVSNITT 3 - HÄR

 

NYHET!

 

NU KAN NI ÄVEN FÖLJA MIG PÅ YOUTUBE, INSTAGRAM, FACEBOOK OCH SOUNDCLOUD: 

 

Youtube 
Instagram
Facebook
Soudcloud

 

Välkomna att följa mig!