Gästbok

Lämna gärna några rader i gästboken...

 

Antal inlägg: 86

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

Mata in koden inbäddad i bilden

2017-04-27 23:31:34 - Katarina, ellen_katarina@hotmail.com

Tacksamhet är känslan just nu! Att läsa det jag känt den senaste tiden. Att finna ord till mina förvirrade känslor. Ska läsa alla avsnitt här på din sida - ja kanske jag finner klarhet Tack!

Svar: Tack fina du för dina fina ord! (heart) Gläder mig så att du känner att du hittat lite svar här på denna sida och för att du tog dig tid att skriva och dela det. Önskar dig allt det bästa! Med värme, Minervas (star)(flower)

2016-11-14 09:05:08 - Kärlek, xx@xx.com

Fina Minervas
Sol inom oss så blir det sol ute. Tack för att du sprider så mycket kärlek villkorslöst. All Kärlek och Lycka till dig längs din väg. Vill dela med mig av min glädje. Kärlek till er alla villkorslöst. En Vän

Fri energi
Denna mäktiga kraft som är vi. Vi är alla fri energi om vi bara släpper kontrollen, släpper tanken och är den vi i sanning är. Att vi har tillit till oss själva, självtillit, då har vi också på automatik tillit till varandra. Att veta att du vet bäst själv vad som är bra för dig och jag vet bäst själv vad som är bra för mig. Alltså kan vi bara passa på att känna glädje när vi träffas. Hur vet vi då vad som är sant för oss. Jo vi bara vet. Prova får du se. När man släpper så känner man vad som är sant för oss. Genom att vi känner oss motiverade, vi känner inspiration, vi känner kreativitet och glädje.
Ibland kan vi behöva hjälpa varandra med hjälp till självhjälp och då menar jag verkligen bara att blåsa på varandras inre låga som kan ha falnat, så att vi får tillbaka vår tillit till oss själva och det här är en enkel liten handling, för sen kan vi själv komma vidare. Vi kan inte fortsätta att göra mer än så för att om vi hela tiden försöker berätta för någon hur den ska göra, hur ska vi då kunna höra vad som är bra för oss, inom oss själv eller hur.
Det som är jätte viktigt också det är att vi kan släppa varandra fria när vi vill gå, när vi vill lämna någon, lämna ett förhållande på något sätt. Att släppa varandra fria och ha tillit till att var och en själv klarar sig. För att det är ju det som är fri energi eller hur, den måste vara fri och är det menat på något sätt så kommer vi att mötas igen. Kära älskade alla låt oss ta varandras händer och flyga fria tillsammans och bara känna glädje. Lycka till.
Frid
Frid. Att känna frid. Ja, det är vårt naturliga tillstånd. Frid. Att känna istället för att tänka. Tanken den, den bara rör till det och man känner som att allting bara går i cirklar, men känslan, prova själv får du se, blunda och känn. Hur känns det inför någonting eller för någon människa, berör det på djupet. När det gör det då är det sant för oss, då är det sant, då är det kärleksfullt och då känner vi frid.
För kära älskade vän, låt oss alla bara få känna, känna varandra och när vi möter varandra så säger vi, känner jag dig? Ja säger jag, känn efter får du känna och det kan vara lite förvirrande, för att det inte är det som vi är vana vid, för vi vill veta namn, var vi bor och vad vi jobbar med. Eller att vi har träffats och gått igenom allt detta här så att vi tycker att vi känner varandra, men för det behöver vi inte känna varandra, vi måste känna av varandra.
Att på långt avstånd när vi möts, känna inom oss att vi möts, att vi känner av varandra och detta gör man genom att man känner sig glad man känner glädje, glädje och frid och lycksalighet och då kan det bli att vi spontant, utan att ha sagt någonting, kramar om varandra för att vi blir så glada. Kära älskade, älskade alla, kan du känna vilken underbar värld när vi är på detta viset.
Det är vårt naturliga tillstånd. Det är så det ska vara. Det är det sanna. Prova själv och känn. Den känslan är, ja den går inte att missa, för den är så sann och då skimrar och glimmar världen. Jo, det gör den och allting synkroniseras på bästa sätt på automatik. Vi kan bara gå runt och njuta så sköter sig resten själv. Hmmm lycka till dig, till er alla.
Kära älskade vän jag önskar dig all kärlek och lycka längs din väg. Kanske en dag möts våra vägar och då känner vi det. Jag älskar dig villkorslöst.
Kramar från En Vän

Svar: Tusen tack från hjärtat för dessa hjärtevärmande ord och för att du tagit dig tid att skriva! (heart)Sänder dig massor av omtanke och värme! Minervas (star)(flower)

2016-02-14 12:19:24 - Aurora, auroradanielaliv@gmail.com

Hej igen! Verkar som att det är ngt fel i mailkontakten, jag skulle så gärna vilja ha en tid tex imorgon? Kan du?
Allt gott, aurora

Svar: Så fint att vi lyckades få tag på varandra till slut :) Kram(flower)

2015-11-10 07:34:59 - Karina, karina.vidahl@helsingenet.com

Intressant, jag har tre sådana barn, min minsta tankar över energi på storasyster. Har du hört talas om något sådant ? Hon i sin tur blir trött, men sorterar bort det efter ett tag.
Ska definitivt läsa vidare på din sida

Svar: Hej Karina, jag mailar dig! :) (flower)

2015-10-27 16:24:13 - Lena, www,lenixagrafik.se

Hej!

Tack för en intressant och spännande sida med mycket läsvärt. Återkommer gärna hit igen. Om du vill så får du gärna besöka min hemsida där det står mycket intressant inom det mediala att läsa om. Är själv medial och det är en underbar gåva som jag är stolt över.
Önskar dig allt gott och lycka till med den här intressanta sidan.
varm hälsning från Lena

Svar: Tack fina du Lena för att du hittade hit och vilken fin sida du har! :) Ja visst är det härligt! :) Allt gott önskar jag dig också! Varma hälsningar! (flower)(heart)

2015-09-15 21:53:30 - Malin, malinsandstromg@live.se

Jättefin sida! Jag känner inte igen mig i exakt allt, men i det mesta. Det känns som allt som står angående en empat lika gärna hade kunnat vara mina tankar och känslor! Finns det inget kontaktnät eller liknande för empater eller människor som "tror sig" vara det? (flower)(heart)

Svar: Tack fina du Malin för dina ord och för att du hittade hit! Det värmer! (flower)(heart) Tror att det kan finnas grupper på Facebook som tar upp detta. Hoppas du finner det! Allt gott! (heart)(heart)

2015-07-19 12:41:53 - Therese, auditess@gmail.com

Kraftfull sida.
Ger extra energi till mina försiktiga steg på ny, helt obanad mark i dimensioner som jag vänt ryggen i hela mitt liv - av rädsla. Men precis som det skulle vara - gett mig den livserfarenhet och styrka jag behöver för att möta min "menade plats/uppgift", som stormar emot emot mig.
Hittade hemsidan av en "slump". Dvs helt enligt plan - planen utanför min egen kontroll. 2015 är onekligen ett händelsernas år, av stora mått.
Tack för att du vågat(r) följa din själ och vågar sprida dina erfarenheter så anonymt, men ändå så kraftfullt personligt!

Svar: Therese, vilka ord! De gick rakt in i mitt hjärta och berörde mig djupt! Tack verkligen för att du tog dig tid att skriva och att du delade din upplevelse. Dina ord andas en enorm klokhet och visdom, så fint att läsa! Tack du vackra själ för att du hittade hit och för dina fina ord! Glad att sidan lyckas förmedla den känslan. Precis det jag önskar med den, att den ska skänka mycket och verkligen kännas och beröra. Så TACK! Önskar dig allt gott på din resa i livet! Med värme, Minerva (heart)

2015-03-21 23:54:01 - gunnel , gnulan65@gmail.com

Det bästa och det mest tänkvärda jag nånsin läst på nätet. Tack för att jag hittade hit.
(heart)

Svar: Gunnel! Ett varmt tack för att du hittade hit och tog dig tid att skriva! Det värmer verkligen att höra! Du är så välkommen tillbaka! Varma hälsningar, Minerva (heart)

2014-11-03 22:32:03 - Susanna

Tack fina du för dina kloka och meningsfulla texter. Denna hemsida är en källa till återhämtning, kunskap och energi för mig när jag är trött och lite "lost". Jag har läst om att vara empat och har verklige insett att jag nog varit det hela livet men "tryckt bort det" i rädslan för att uppfattas som konstig/knäpp. Men idag är jag så otroligt tacksam för denna gåva som gör mitt liv så helt och rikt.

Tack återigen för din fina hemsida, den hjälper mig verkligen.
Varm Kram Susanna(flower)(flower)(star)

Svar: Hej Susanna och tack för att du hittade till min sida och för dina fina ord! Fint att höra att du känner dig så hjälpt av mina ord. Det är det jag önskar. Att den ska förmedla tröst och hjälp och svar. Jag önskar dig all lycka i livet nu. Varm kram Minerva (flower)(flower)(star)

2014-09-08 22:49:18 - Erling, erlingenglund@yahoo.se

Hej
Kom in på din sida via texten om Empati. Så bra. Den träffade så rätt. Kroppen reagerade starkt på det. Både grät o skrattade när jag läste det. TACK. Min kropp verkar känna igen sig.:) Har gjort auratransformation för 4 månader sedan, så jag har lite redskap för att hantera det + att den "hjälpte" till att hitta hit kan man säga. Det är nära HSP, men hur har du fått kunskapen? Skall läsa vidare om det andra.(heart)

Svar: Hej Erling, tack för dina fina ord! (flower) Så fint att höra att du kände dig hjälpt av det du läste. Visst är det en skön känsla att finna svar, en förklaring. Och tack för att du hittade till min sida! Kunskapen om Empater kommer av att jag själv sökte något mer, något större. Kände att HSP passade in men ändå fanns det mer. Det täckte inte in allt för jag upplevde mig själv känsligare än så. Så jag grottade in mig i det och ur det kom detta :) Önskar dig en fin höst och lycka till med allt i livet! Varm hälsning! Minervas(flower)

2014-08-28 06:43:54 - Maria , benschner@hotmail.com

Vilka bra formuleringar. Viktiga ord för mig nu. Försöker bryta rädslan otrygg anknytning. Vill verkligen klara detta nu när jag mött en unik, vacker och kärleksfull man. Jag vet att jag behöver göra jobbet för att vi ska kunna få en varaktig relation. I 3 veckor varade den enkla förälskelsen, sen stormade rädslan in. Den verkar inte veta hur man knackar. Jag fortsätter läsa kloka ord på din sida i hopp om att hitta verktygen. Tack för allt du så tydligt, enkelt och kärleksfullt förmedlar.

Maria

Svar: Hej Maria, tack för dina fina ord och härligt att höra om din nya kärlek och också att du fann svar här på min sida! Det värmer! (flower) Tack för att du hittade hit! Jag önskar dig allt det bästa med kärleken och livet! Kom ihåg att allt är väl även om det inte alltid känns så. Varm hälsning till dig! (flower)

2014-07-08 14:22:30 - Minervas

Silvio,
Ditt mail gick inte att svara på.
Om du ser detta inlägg så maila mig igen och ge mig din mailadress för annars kan jag inte svara dig.
Varm hälsning,
Minervas

2014-05-05 11:44:14 - cina, ciahl@hotmail.com

Hej! Underbar sida:) Nu är det så att han har tappat sig själv, svårt att lita på mina ord när jag säger jag älskar dig!
han har blivit bränt förut. Nu kommer det efter 3 år. Hur ska han kunna komma vidare och börja tro på mig?
tacksam för svar!!
:)

Svar: Hej, tack för ditt inlägg och för att du hittade till min sida! Maila mig gärna på minerva@minervas.se så tar vi det den vägen. Kram (flower)

2014-03-04 09:00:56 - Malin

Googlade om själsfrände och hittade din fantastiska sida. Jag kände igen mig i så mkt om dina texter. Igår fick jag prata med dig i 30 minuter, underbara 30 minuter som gav mig en bit på vägen i detta kaos jag befinner mig i, med separationer och själsfränder! ha ha. Jag kommer kontakta dig igen, du är helt enastående att väglede och känna in mig och min omgivning. Varm glad kram till dig, vi hörs igen! /Malin

Svar: Åh tack fina Malin för dina ord! Så otroligt härligt att höra att du uppskattade samtalet så! Du är så varmt välkommen åter och stort lycka till nu med allt! Varm kram! (flower)(heart)

2014-01-05 04:51:41 - Linda, linda_broberg@live.se

Efter att ha läst nästan allt på
Din hemsida har jag lärt mig mer om hur jag fungerar än vad jag lärt mig på 39 år. Speciellt "relationsmissbruk" är något jag känner igen mig i och kan relatera till på alla plan. Inser nu att jag har massor av jobb med mig själv framför mig, då min destruktiva relation suger ur all min energi. Du skriver så klokt och orden går rakt in i mitt hjärta. Vill bara säga; Stort TACK!!!(heart)

Svar: Linda, så underbart att höra att du fann så mycket svar på min sida! Det är precis vad jag önskar förmedla med den så det glädjer mig verkligen att du kände dig hjälpt. Du är varmt välkommen tillbaka! Varm hälsning till dig! (flower)(heart)

2013-11-19 00:09:51 - nina, havannajohanna@hotmail.com

Asså TACK för en generös sida. Någon som bara delar med sig av sina mycket välformulerade insikter. Helt gratis. Tack !!!

Svar: :) Tack själv Nina för att du hittade hit och tack för dina fina ord! :) Varmt välkommen åter och varma hälsningar! (flower)(heart)

2013-09-18 11:19:55 - Lotta, jazza65@hotmail.com

Jag kom över dina sidor genom att jag googlade om rädsla att bli övergiven. Det är jag! Jag träffade min själsfrände för 2½ månad sen men mår inte bra...Jag är så rädd att mista honom. Jag får ångest. Saken är att jag är ful och aldrig blivit älskad.
Lotta som ändå blev lugn av dina sidor.(heart)

Svar: Hej Lotta, så fint att du mött din själsfrände och tack för att du hittade hit. Glad att mina ord kunde lugna lite. Du är varmt välkommen åter och kom ihåg att du är perfekt precis som du är! Varm hälsning! (flower)(heart)

2013-09-12 08:30:52 - Anneli, solsken1964@hotmail.se

Läste om tvillingsjälar...jag har hittat min och det du skriver kunde min tvillingsjäl och jag skrivit...det går ej sätta ord på dessa känslor för de är av sådan art att man måste uppleva dem för att förstå! Önskar att fler kunde få känna denna passion och euofori,då hade vi nog haft fred på vår jord! Tack för att du delar med dig av allt detta vackra!(heart)

Svar: Tack Anneli för att du delar med dig du också! Fint att du uppskattade min sida! Varmt välkommen åter! (flower)(heart)

2013-09-07 00:51:43 - Eva, happi39@hotmail.com

Tack.. Dina ord var som att svepas in i en mantel en stjärnklar natt när det är kallt. I alla fall så länge jag är kvar i Sverige. I USA väntar kärlek, frid, ljus och värme. Då är jag hemma.

Svar: Fina Eva (heart) Tack för dina fina ord! Det värmer så och jag glädjs med dig. Fint att det kändes så bra efter vårt samtal! Önskar dig allt gott! Med värme..(heart)

2013-08-21 22:29:49 - Ingela, godisstumpan@hotmail.com

Hejsan tack för ett mycket givande samtal. Du gav mig ett inre lugn.

Svar: Hej fina Ingela! Så fint att höra att du känner så. Du är välkommen åter! (heart)

2013-03-08 15:39:42 - Mrs C

Hej
Allting i dina texter stämmer!! Helt otroligt fantastiskt och ibland väldigt overkligt. Rättså galet med :-)
Första veckorna bara skakade vi när vi sågs, det var som om det var någonting i luften som skapade en kemisk reaktion mellan oss. Magnetism av sällan skådat slag. Pusselbitar som föll på plats..Sådan likhet mellan oss i precis allt. Varandras tvillingsjälar på alla plan.Jag önskar att alla människor skulle finna sin själsfrände någongång i livet.
Så självklart.
Skulle jag publicera en bok av all vår emailkonversation eller smskonversation som är så otroligt fyllda av kärlek och innerlighet och passion och mer därtill skulle folk nästan inte tro på det. Så starka är texterna och innehållet att det verkar helt osannolikt. Känslorna vi känner är så starka att det finns verkligen inga ord för de beskrivna någonstans!
Härligt galet häftigt det här!

Svar: Så fint det du delar! Tack för att du hittade hit och för att du valde att dela din upplevelse! Underbart att läsa. Glad för er skull! Fortsätt älska. All lycka och kärlek till er! (heart)

2012-03-06 12:55:19 - carina, cina.62@hotmail.com

Hej!!!
Jag återkommer ofta till din fina hemsida.
Tack för denna fina sida.
Jag har möt 2 själsfrender,det är stort magiskt och presis så kärlek ska kännas.Min första var ej mogen.Min andra det känns mer,och jag undrar om det ej heller är moget.(heart)Det startar mycket och vill ej vara utan dessa möten då de är magiska.(flower)(flower)(flower)TACK för en fin Sida(heart)(heart)(heart)

Svar: Hej Carina! Tack för dina fina ord! Så härligt att du hittat hit och tycker om min sida! Det värmer! Grattis till så fina själsfrändemöten. Varmt lycka till med allt! (flower)(heart)

2012-01-30 17:01:41 - Linda, www.spiritangel.se

Hej!
Kommer ofta tillbaka till din sida, mycket att läsa och fundera över.
:)

Svar: Hej Linda, Tack för att du hittar hit och kikar in lite då och då! Det glädjer mig att höra att du tycker om den! Allt gott till dig! (heart)(flower)

2011-12-01 21:53:39 - Cilla

Jag har hittat min själsfrände. Känner så igen mig i texterna om själsfrände. Det är så stort och magiskt det här.

Svar: Hej Cilla, så underbart att du mött din själsfrände! Det är stort och vackert! All lycka till i livet! (flower)(heart)

2011-11-30 13:18:23 - ROMAN, roman.rohacek@vgregion.se, haringen

8-):@Hej, tack för all viktig information och hjälp man får på din underbart fokuserad websida. Jag är en GAY kile och söker min SJÄLSFRÄNDE vet inte riktigt någon säker metod då tittar mest på annonser. Fick mycket ENERGI, INSPIRATION och HOPP av att läsa allt som finns om själsfrände/-r på din websida. Tusen tack och mycket TLC (Tender Loving Care) åt dig Karolina (flower)(flower)(flower)(star)(star)(star), en briliant inspirerande dropp av det mänskliga hav. P.S. Om det finns själsfrände kurser för gay människor vill jag gärna vara med.

2011-11-30 13:09:24 - ROMAN, roman.rohacek@vgregion.se, haringen

8-):@Hej, tack för all viktig information och hjälp man får på din underbart fokuserad websida. Jag är en GAY kile och söker min SJÄLSFRÄNDE vet inte riktigt någon säker metod då tittar mest på annonser. Fick mycket ENERGI, INSPIRATION och HOPP av att läsa allt som finns om själsfrände/-r på din websida. Tusen tack och mycket TLC (Tender Loving Care) åt dig Karolina (flower)(flower)(flower)(star)(star)(star), en briliant inspirerande dropp av det mänskliga hav. P.S. Om det finns själsfrände kurser för gay människor vill jag gärna vara med.

2011-11-30 13:08:10 - ROMAN, roman.rohacek@vgregion.se

:@Hej, tack för all viktig information och hjälp man får på din underbart fokuserad websida. Jag är en GAY kile och söker min SJÄLSFRÄNDE vet inte riktigt någon säker metod då tittar mest på annonser. Fick mycket ENERGI, INSPIRATION och HOPP av att läsa allt som finns om själsfrände/-r på din websida. Tusen tack och mycket TLC (Tender Loving Care) åt dig Karolina (flower)(flower)(flower)(star)(star)(star), en briliant inspirerande dropp av det mänskliga hav. P.S. Om det finns själsfrände kurser för gay människor vill jag gärna vara med.

2011-11-30 13:07:44 - ROMAN, roman.rohacek@vgregion.se

Hej, tack för all viktig information och hjälp man får på din underbart fokuserad websida. Jag är en GAY kile och söker min SJÄLSFRÄNDE vet inte riktigt någon säker metod då tittar mest på annonser. Fick mycket ENERGI, INSPIRATION och HOPP av att läsa allt som finns om själsfrände/-r på din websida. Tusen tack och mycket TLC (Tender Loving Care) åt dig Karolina (flower)(flower)(flower)(star)(star)(star), en briliant inspirerande dropp av det mänskliga hav. P.S. Om det finns själsfrände kurser för gay människor vill jag gärna vara med.

Svar: Hej Roman, tack för att du hittade hit och tack för dina fina ord och att du delar! Jag önskar dig all lycka till med kärleken!(star)(flower)

2011-09-02 23:14:24 - Pernilla

Är inne och kikar här igen! Vill samtidigt passa på att sätta mina tassar i din GB och tacka igen för ditt underbara svar på mailen! Ha en underbar helg(heart) Varma kramar //Pernilla (icke moget själsfrändemöte)

Svar: Fina Pernilla! Tack för att du kikar in här igen :) Allt gott till dig nu med allt! Varma kramar tillbaka! (heart)

2011-08-26 08:08:47 - huanahuan, wangjiahuan88@hotmail.com

Vilken underbar hemsida du har skapat(heart)Allt har en mening|-)
www.comprarembtsonline.com

Svar: Tack snälla! Glad att du uppskattade den! Ja, allt har en mening :) Allt gott till dig! (heart)

2011-08-25 09:37:30 - Sus

Vilken underbar hemsida du har skapat(heart)Allt har en mening och min mening var att jag skulle läsa detta just nu,efter en hemkommen kurs hälsoresa! Nu vart allt mer komplett.Önskar dig all lycka och d finns en stor chans att jag hör av mig till dig..ljus och kärlek(flower)(heart)

Svar: Tack för din fina feedback och för att du hittade hit till min sida! Härligt att höra att du kände att du fick lite svar! All lycka till dig med och du är varmt välkommen att höra av dig! (heart)

2011-08-19 11:12:13 - Olle

(heart)Tack för en mycket intressant hemsida. Tänkvärd och nyttig. Denna borde många läsa och samtidigt våga se det egna livstemat och våga öppna hjärtat för en förändring. Många projicerar problem till andra för att komma bort från det egna problemet. Det är en jobbig process, att inse och åtgärda och att våga inse att jag har ett livstema som begränsar det egna livet för kärlek. Jag upplever själv situationen och har nu inset att jag återupprepar livstema från barndomen. Jag har fått insikt och kan förhoppningsvis leva ett ”eget” liv. Ett liv i kärlek med en själsfrände.

Svar: Tack för dina fina ord och för att du hittade hit! Det betyder mycket! Vi behöver komma till uppvaknandet för att kunna göra rätt val för oss själva. Så mycket i våra liv går på autopilot pga. ärvda mönster och förhållningssätt precis som du skriver. Jag hör att du har kommit långt med alla dina insikter du fått på vägen och jag önskar dig verkligen all lycka till nu med allt i livet! (heart)

2011-07-09 14:20:23 - Nadja, naddi@live.se

TACK
för denna sida. Nu har jag fått svar på det jag hela tiden har undrat... Medberoende och kärleksundvikande.
Förhoppningsvis lär jag mig att komma ur det här, jag har ändå kommit en del på vägen.

Tack för denna sida(flower)

Svar: Tack fina du för att du hittade hit! Det glädjer att höra att du funnit lite svar på dina frågor. Det är det jag önskar kunna bidra med. Jag önskar dig all lycka till nu med allt i ditt liv! (heart)

2011-03-10 17:33:01 - Jean

När jag läste dina texter om kärlek och själsfränder insåg jag att det är här jag är idag. Jag fick den info jag behövde för att förstå vad som händer med mig. Tack!(inlove)

Svar: Underbart att höra! Och så fint att du kände att du hittade lite svar. Tack själv för att du hittade till min sida och lämnade ett litet meddelande! Jag önskar dig all lycka till med allt! (heart)

2011-02-11 01:27:45 - Åsa, scary@telia.se

Har träffat min själsfränd.Det är en sån obeskrivling känsla.När jag läser om det du skriver märker jag att du upplevt likadant.Tårarna rinner ner på min kind.Talar ofta till mitt hjärta och tackar.Folk runt omkring mig säjer att det lyser omkring mig.Många kärlekskramar till dig.

Svar: Fina Åsa! Tack för att du delar med dig! Det är en magisk känsla att möta sin själsfrände! Jag önskar dig all lycka till nu med kärleken! Många kärlekskramar tillbaka till dig! (heart)

2011-01-20 04:00:32 - alex7

och för att sammanfatta allt, kärlek handlar om uppoffring. Den du, tänk på det vad det betyder och vilken innerbörd den har.

2011-01-20 03:40:17 - alex7

hej. Läste precis om mannes som inte trodde på kärleken och jag gillar den skarpt men jag delar inte slutet med berättelsen. Kärlek existerar inte men så fort man snackar om ansvar kärleken försvinner och då menar jag så fort man pratar om att man ansvarar för sin del kärlek försvinner. Jobb är ett ansvar, hålla hastigheten är ett ansvar men kärlek är villkorlös. Så fort man inför ansvar och villkor då pratar man inte om kärlek utan om en uppgörelse. En av partener säger idag han/hon ska ha också sitt liv vilket menas jag vill ha dig men också vill att inte ha dig utan när det passar MIG/ego. Då snackar vi fortfarande om villkor. Jag tror att allt handlar om beslutet i sig. Jag tycker att ett beslut är ett starkaste förmåga människan har. Att sluta röka handlar inte om viljan eller hur stark personlighet man har. Även ett självmord handlar inte om att vilja dö utan om beslutet. Så jag tror på kärleken för jag har beslutat att jag kan ha den men det behövs 2. Kärlek har inga gränser som, nej nu ska jag gå o fika eller ligga med nån annan för det passar mig. Att vilja ha kärlek betyder inte att man vill ha just kärlek för man måste ha klart för sig vad kärlek är. Man måste besluta vad man vill ha och inte vilja ha nåt man inte vet vad man vill ha. Att tro sig att människor skulle aldrig flyga för ett par hundra år sen är en paradox i sig. Att tro att kärlek inte existerar eller existerar har ingen betydelse så länge man tar beslutet att finna kärleken men det behövs 2 med samma beslut. Kärlek är en prioritering. Jobb, utbildning, bil, kostym, social status. Allt det där är viktigt för människans uppbyggnad men inget är mer viktigt än kärlek. Allt handlar om ett beslut och tro mig att släcka sitt eget liv är väldigt enkelt även om man har ingen anledning till det. Allt handlar om ett beslut. Men att sitta på 2 stolar går inte. Som man säger kyssa massa grodor och kärleken kommer. Finns hur många varianter där ute. Jag har ett sådant jobb där jag observerar folk mer än en psiholog och jag måste säga att människor har blivit väldigt vilsna. Man kan inte definera kärleken. Att man ska respektera någon är ingen beskrivning av kärleken. Att ta hänsyn till någon eller att man inser sina fel och förlåta en är inte kärlek utan då är man god så gott som det går. Under uppväxten ska man inte tro att man finner kärleken för man måste först finna sig själv. Även om man begår stora misstag som person är det ytterst viktigt att man just begår dom för att finna sig själv. Men alla finner inte sig själva. Kan prata om detta hur länge som helst men ta en tankeställare när ni går och lägger er. Vad vill jag ha. Vad betyder kärlek för mig. Stanna för en stund och låt tankarna plåga. Är jag lycklig eller inte. Är kärleken utan gränser. Låt allt stanna för en dag och tänk för en dag för även det handlar om ett beslut.

2010-10-20 18:27:39 - therese, therlu08@student.hh.se

Hej! Vilken intressant sida och har varit inne på den de senaste dagarna då jag behöver få svar på vissa saker i mitt liv... Vill gärna få kontakt med dig/ Mvh Therese

2010-07-28 07:07:39 - Annika, info@stigen.dinstudio.se, www.stigen.dinstudio.se

Fick ett nyhetsbrev idag och då tog jag mig hit igen för att kolla lite, behövs en påminnelse ibland. (flower)(flower)
// Annika

2010-07-06 22:07:19

(star)

Svar: Hej Annika, så roligt att du tittade in här igen! Du är så välkommen tillbaka igen :) Jag önskar dig en underbar sommar! (flower) Varma hälsningar Lina

2010-06-24 09:35:32 - Antonia

Hej!

Tror jag på något tror jag på kärleken.
Har träffat en av mina själsfränder och han mig. En kärlek, samförstånd, passion, glädje och acceptans. En kärlek som gjorde att livet föll på plats, att min inre energi blev lugn och lycklig.
Nu är han rädd för att han aldrig känt liknande och han inte gått den vägen tidigare. Jag lämnar nu vårt öde till framtiden, jag orkar inte kämpa mer. Blir det med honom eller en annan får framtiden utvisa men jag vet hur det ska kännas.

Det var ändå en tröst att läsa din text om själsfränder, mycket vackert och sant.
Jag känner mig ändå lyckligt lottad för att ha upplevt det och jag kommer aldrig leva med mindre än det någonsin mer.
Tack för din sida.

Svar: Hej Antonia! Tack för ditt fina meddelande! Så underbart att du fått möjligheten att träffa din själsfrände. Det är ett magiskt möte som inte liknar något man tidigare upplevt. Det händer oerhört mycket inom en när man är med om ett sånt här möte och tillåtenheten och den starka kärleken, att man blir älskad för den man är, gör att mycket rädslor kan komma upp. Ha bara tillit, livet kommer att föra dig dit du ska. Fint att du ser vad du är värd och att du nu vet hur riktig kärlek ska kännas. Jag önskar dig all lycka till nu i livet! Varma hälsningar Lina

2010-04-22 18:10:35 - malin, malinsn@hotmail.com

Hej!

Du sa till mej att allt är precis som det ska just nu. Allt blir som det är meningen... Efter dina ord till mej ploppar det upp framför mej på fler ställen, på en kurs jag gick, i en veckotidning i böcker. Jag börjar känna att det faktiskt är så. Det är en fantastikt skön tillits känsla till något större!

Tack för det du gör!

Kramen från Malin!

Svar: Så underbart att höra Malin! Det låter som att det var något som du behövde höra eftersom det dyker upp överallt. Vilket fint tecken! :) Det är precis så det är. Det är när vi tappar vårt fokus i nuet och färdas med våra tankar till dåtid och framtid som vi känner jobbiga känslor. Det är i nuet vi kan skapa den framtid vi vill ha. Det glädjer mig att höra att du kan känna den tilliten som du gör nu! Du gör ett fantastiskt jobb! Tack för att du delar med dig! Kram till dig!

2010-03-03 22:43:03

Tack för att du delar med dig!

Svar: Tack! Det glädjer mig att du hittade hit! All lycka och kärlek! Lina

2010-02-17 15:53:45 - Lena, lena@blomdalen.com

Hejsan.Underbar sida,man känner fullt av nytt hopp(inlove),Jag har aldrig varit inne på en sight som känns så fulländad och vacker.(star).Tack för att du delar med dig av allt(flower)

Svar: Hej Lena och tack för dina fina ord! Det glädjer mig att höra att min hemsida uppskattas och att mitt budskap når fram! Så tack själv för att du hittade hit! Jag önskar dig all lycka i livet! (inlove)

2010-01-27 16:02:14 - Annika, info@stigen.dinstudio.se, www.stigen.dinstudio.se

Hittade hit och har kikat runt lite, ville bara lämna en hälsning.
// Annika

Svar: Annika, tack för att du hittade hit! (flower)

2010-01-20 04:00:04 - Elisabeth Vintenius, careidaz@gmail.com

Hejsan!
Det här är det bästa jag någonsin läst. Det säger kanske inte mycket för den som läser det, men jag kan intyga att jag har läst MYCKET i dessa ämnena.
Fantastiskt...STORT tack till Dig för att du delar med dig av allt detta, dina upplevelser & dina insikter. *With LOVE*/Elisabeth(flower)

Svar: Hej fina Elisabeth! Dina ord värmer, det känns underbart att du kunde finna glädje av min sida! Det är det som jag brinner för - att sprida kärlekens budskap! Tack för att du tittade in här och tack för att du delade med dig! All lycka och kärlek till dig! (heart)(flower)

2010-01-10 10:42:04 - Sanna Nova Emilia, info@inrero.se, www.inrero.se

WOOOOOOOW gumman! Vilket fantastiskt jobb du gjort! Härliga härliga du! All lycka med allt du gör du fantastiska sprudlande lilla kärleksvarelse! :) (heart)

Svar: Gumman, fina vännen min! (heart) Tack du underbara! Tack för att du vandrar vid min sida och tack för att du pratar mitt språk! All kärlek! (inlove)

2009-11-22 19:55:36 - Wynja, freja_14@yahoo.se, www.wynja.dinstudio.se

En underbar sida, som jag kommer att återvända till! Tack! :) I Ljus//Wynja

Svar: Wynja, tack för dina fina ord! Jag hoppas få se dig här igen! All lycka till i livet! (star)

2009-11-11 16:26:00 - Malin, malin.hallgrensiira@edu.norrkoping.se

Tack för din fina sida! Här jag äntligen funnit svar på de frågor som jag har ställt mig om de relationer som jag har haft och synen på mig själv som har varit fel i många år. Tack för hjälpen!

Svar: Malin, ja livet prövar oss ordentligt ibland och det är skönt när pusselbitarna får lov att falla på plats. Underbart att höra att du fick lite hjälp! Det är vad jag önskar nå fram med denna sida, att kunna vara en hjälpande hand! Du är så varmt välkommen tillbaka! Med värme, Lina(flower)

2009-10-26 02:28:06 - Maurits, livetseld@live.se

Varför känner alla andra kärlek förutom jag?

Inte bara kärlek det handlar om, livet känns bara så jobbigt ibland. Man kämpar och kämpar, endå är det uppförsbacke helatiden! Så fort något känns bra, krossas det. Hinder gång på gång....

Babblar en massa här onödigt skräp som jag inte borde tynga er med. Sorry för det, emn det känned bara lite befriande att bara säga det, skriva det i en gb om inget annat.

Hälsningar/H

Svar: Hej H, jag hör att du har det jobbigt och jag önskar att du snart kan se lyckan och kärleken i livet igen! Kom ihåg att du är oändligt älskad även om jag vet att det kan vara svårt att se det ibland. Livets prövar oss för att vi ska tvingas tillbaka till vårt sanna jag och till våra hjärtan. När vi är fullt centrerade i våra hjärtan och när vi ÄR kärlek fullt ut i hela vår existens du attraherar vi också in mera kärlek i våra liv. jag önskar dig all lycka till nu med allt i livet och kom ihåg att när du ser att du är värd kärleken och värd att få vara lycklig då kommer också allt att falla på plats! Du ÄR värd allt detta! All lycka och kärlek! / Lina (flower)

2009-10-13 16:52:14 - Inger, kulla54@yahoo.se

Hej,

Jag har också sett min Själsfrände och jag hoppas vi får mötas på riktigt en dag. Tror att jag är ett stjärnbarn.
Kramar

Svar: Hej Inger! Så underbart att höra att du funnit din själsfrände! Jag önskar dig all lycka till nu med kärleken! Med värme, Lina(inlove)

2009-10-01 15:08:14 - Marie, marie_stridh@yahoo.se

Tack för att du delar med dej av din kunskap o erfarenhet. Sitter med glädjetårar i ögonen o läser om själsfränder.
varma hälsningar
/Marie

Svar: Hej fina du Marie! Tack för dina fina ord! Så skönt att du fick lite svar. Det är stort att träffa sin själsfrände och det dyker upp mycket frågor och funderingar. Jag är glad att du verkar ha fått lite svar. Jag önskar dig all lycka till! Med värme, Lina(inlove)

2009-09-22 07:47:56 - Cathe Anne-Lil, http://www.anne-lil.se/

Tack min Änglavän för dina visa, mycket sanna ord.
En famn av Ljus och kärlek till dig.

Svar: Tack fina du för dina fina ord! En varm famn tillbaka med ljus och kärlek från en änglavän till en annan! (heart)(star)

2009-09-15 18:23:31 - Annelie, sitting.bull66@hotmail.com

Hej!!!
Vilken otroligt bra sida och allt stämmer ju..har lagt den som min favorit och ska rekommendera den till mina vänner.
Tack så hemskt mycke å ha de så bra i livet.
Kram/Annelie

Svar: Hej Annelie, roligt att du tyckte om min hemsida! Och stort tack för att du sprider budskapet vidare! All lycka till i livet! Med värme Lina(flower)

2009-08-27 21:13:00 - Vi

Hej,
hoppas du har det fint!

Vi

2009-06-13 12:34:59 - V

Har läst dina texter om Själsfrände igen och de är så fina. Tack för att du delar med dig!

kram V :)

Svar: V, Tack själv fina du! jag hoppas att allt går dig vägen nu med allt med kärleken! All lycka till dig! (heart)

2009-05-20 13:45:56 - Monica

Hej vännen!
En liten hälsning till dig i denna ljuva tid som är NU. Tänk att vi varje dag, varje sekund har möjlighet att förändra vårt liv,till det bättre, om vi bara vill, om vi bara törs....
Stor kram Monica

Svar: Hej min vän! Ja vi kan ju, det gäller bara att våga kasta sig ut, då kommer belöningen! Stor kram vännen min! (heart)

2009-05-05 00:46:58 - Vi

Tack, tack Lina!
Faktiskt helt enormt det du nämnde ikväll om mina guider och änglar!

Allt väl!
V

Svar: Tack själv V! Glad att jag kan hjälpa! (flower)

2009-04-22 10:35:14 - Madelene Andersson, Skymningsaga@live.se

Måste väl endå säga tack. Kanske min desperation som talade mer.

2009-04-22 10:33:50 - Madelene Andersson, Skymningsaga@live.se

Har funnit din sida och den är givande. Jag vet väl vart jag hör men endå inte. Vet ej vem jag är. Kristall,stjärn eller indigo jag är dock inte änglabarn eftersom jag har mitt temprament och ja, jag började prata när jag var 2,8 år gammal fick jag reda på av min mamma. Alla frågade när jag skulle börja prata. Men för mamma gjorde det inget för hon förstod mig endå.

Svar: Madelene, hoppas att du kände att du fick lite svar här. Kristall, stjärn och Indigo har mycket liknande egenskaper. Varma hälsningar Lina(flower)

2009-04-13 01:26:12 - VI

Jag är så otroligt tacksam för att jag blev ledd till din sida ikväll (inatt!) för det har gett mig svar på en de förtvivlade frågetecken jag hade för bara någon timme sedan. Ja, så nu är det istället tacksamma tårar jag får och det är så underbart! :)
Välsigne din själ!
kram VI

Svar: Tack finaste VI! Det glädjer mig så enormt att höra! Kom ihåg att du är värd alla dessa svar och att du är värd all kärlek! Med värme och kärlek, Lina(heart)

2009-04-08 03:36:45 - Marianne

Hej kära Lina. jobbar natt och läser din kärleksfulla och underbara hemsida. Jag sökte främst på själsfränder men fann så mycket mer = TACK!
Många hjärtekramar från Marianne

Svar: Marianne, tack snälla för dina fina ord! Och tack för att du hittade hit! Många hjärtekramar tillbaka! (inlove)

2009-03-07 22:56:52 - Lina

Tack alla ni underbara som tar er tid att skriva några rader i min gästbok! Det värmer och jag är så glad att kunna hjälpa! All kärlek och lycka till er alla och tack! Varma kramar Lina.

2009-03-05 23:05:46 - malin, malinsn@hotmail.com

Jag gråter. Jag läser det du skrivit om själsfränder och förstår kanske... Tack för den goda människa du är! Varma kramar från Malin

2009-03-05 10:14:24 - Camilla, camilla@nutzman.se

Lina! Jag är så glad, du hjälpte mig att bli lugn igen.Tack!!! Lycka till i framtiden!
Kram Camilla

2009-02-20 11:23:51 - Linda

Hej! Jättevacker hemsida du har. Många tänkvärda texter. Återkommer flera gånger hit. Jag har sett min Själsfrände och jag bara väntar tills den dagen vi får vara tillsammans. Kram

2009-01-29 11:34:41 - Lady Athena/Veronica

Mycket bra sida/ Lady Athena. Allt gott till DIG!

2009-01-27 13:02:26 - Marika

Det var en fint sida du har. Tänk att man ska behöva nätet för att finna en Nt bo som du. Kram Marika från Andliga

2009-01-20 23:16:56 - Monica, baravara_m@live.se

Jag har funnit min själsfrände och orden du skriver om detta är så sanna så.
Monica
www.blavinge.nu

2009-01-19 20:49:02 - Anna Waldvik, anna.waldvik@hotmail.com

Lina! Snart ses vi igen! Meditationen betyder så mycket för mig! Du är en otrolig person med din värme och ditt engagemang!
Kramar från Anna

2009-01-19 20:17:51 - Helena, helena.mohell@hotmail.com

Hejsan Lina, jag ser fram emot den nya terminen och att träffa dig, jag vet inte vad jag skulle göra utan meditationen för den har gett mig så mycket. Tack för att du finns !! Kramar Helena

2009-01-04 00:38:33 - Sanna

Lina-gumman! Tack för en fantastisk sida fylld av så mycket kärlek, så många sanningar och så oändligt många nycklar till läkedom! från mitt hjärta, syster stjärna :)

2008-12-22 11:47:43 - Karin Karlsson

Kram Lina!
Vänlig hälsning Karin

2008-11-27 19:32:50 - Monica, baravara_m@live.se

Vilka otroligt vackra och sanna texter och ord du skrivit om änglamänniskor och allt annat.
Jag är en änglamänniska
Kram Monica
www.blavinge.nu

2008-11-11 23:52:18 - Sanna, supernova76@live.se

Vackraste Lina - för allt du ger, för allt du ser, för allt du är... för allt som vi speglar i varandra... min oändliga kärlek till dig... Sanna

2008-10-17 14:31:47 - Susanna, s-persson72@hotmail.com

Hej Lina!
Vilken fantastisk fin sida du har.Jag blev verkligen rörd av din berättelse om dig själv.Jag är oxå på väg mot något,miste min lillebror för drygt 2 månader sedan och har valt att öppna upp och för alltid finnas där för honom,är så glad att jag har denna gåva.
Mvh Susanna i Järvsö.

2008-10-14 09:04:51 - Lena, lena.tinnler@habo.net

Hej!
Var inne och läste på Din sida. Så fina texter, Gav mig tröst när tårarna rann. Tack!
Kram Lena

2008-09-12 21:33:48 - Jannice

Hej vännen!
Vilken härlig och rogivande sida du gjort! Du är otroligt duktig, tack för att du finns!
Kram Jannice

2008-08-04 10:56:18 - Linn, linnbackteman@hotmail.com

Hej FinaLina. Vilken härlig sida:) Kram Linn

2008-07-05 23:56:08 - Lina

TACK alla Ni för alla fina ord i min gästbok! De värmer så otroligt mycket!

Med värme från mig till er alla....

2008-07-03 15:21:36 - Monica

Hej underbara du!
Din kanaliserade text om kärlek är det vackraste jag har läst på mycket länge. Tacka dina guider för att de låter oss ta del av det vackra/kloka de har att förmedla.
Med värme och kärlek
Monica

2008-06-30 19:03:24 - Anita , anitasjoblom@hotmail.com

Lina!
Tack för Din underbara vägledning som Du ger mig när jag som mest behöver den. Du hjälper mig att välja och se glädje och kärlek. Varm Kärleksfull Kram till DIG! /anita

2008-05-19 21:19:35 - Annika, annika.lundqvist@edu.norrtalje.se

Tack för att jag fått möta dig, du har hjälpt mig att hitta till skrattet...Många varama kramar Annika

2008-04-24 23:24:12 - Marine, marine@tele2.se

Jag ser fram emot många kloka ord från dig och ett gemensamt samarbete för att stärka energierna på jorden. Du är en Ängel!

2008-04-15 18:44:54 - Sanna, supernova76@telia.com

Hej min allra vackraste vän! :)Vilken fantastisk sida du skapat. Vilket fantastiskt arbete du utför! Världen har sådan tur som har dig... Du har så enormt mycket att ge vännen min. Här för att väcka människors hjärtan... och leda dem mot deras högsta sanning... det är så stort... DU är så stor... Med en kärlek bortom livens gränser...//Sanna

2008-04-15 14:19:43 - Ida Segerros Young, idayoung@hotmail.com

Hej fina vän! Vad duktig du är! Detta både känns och se väldigt proffsigt, trovärdigt och genomtänkt ut! För att inte tala om de vackra bilderna! Jag kommer att kontakta dig för vägledning samt tipsa andra ;-) Stor kram