Inre tillit - den sanna tilliten

Du får gärna
länka till min
sida men inte
kopiera texterna.

Det finns något som många människor kämpar med och som är grunden till mycket lidande och det är brist på tillit. När vi har svårt att finna tillit kliver vi in i framtiden och oroar oss. En framtid som inte finns... Eller så är vi i dåtiden och klamrar oss fast vid någon händelse eller någon person som skänkte oss tillit och trygghet.

 

INRE VS. YTTRE TILLIT

Nyckeln till inre frid är tillit. Brist på tillit uppstår när vi har svårt att vara i nuet och när vi tappat kontakten med oss själva. 

Smärtsamma händelser gör att vi har svårt att landa i nuet. Sådana händelser gör att vi automatiskt söker oss antingen bakåt i tiden till någon händelse/upplevelse där vi kände oss trygga för att klamra oss fast vid och desperat försöka finna något stabilt att hålla i när allt känns osäkert runt omkring.

Eller så kliver vi in i framtiden och oroar oss eller skapar något som vi hoppas ska ske så att vi har något att klamra oss fast vid.

Allt detta är tecken på sökande efter en yttre tillit. Det som vi behöver för att finna ro i själen och finna den tillit vi söker är den inre tilliten. Den som kommer från djupet av oss själva.

Inre tillit uppstår när vi vågar landa i oss själva, att stanna upp och hämta tillbaka oss själva. Ett viktigt redskap i att landa i sig själv och i den inre tilliten är Mindfulness. Mindfulness är medveten närvaro och det är just den närvaron, att bara landa i nuet och i oss själva som behövs för att finna den stabila grunden som vi behöver stå på för att finna den inre, trygga tilliten.

 

FINN DIN VÄG - DIN INRE TILLIT

Känner du att du kämpar med att finna tillit? Har du fastnat i oro och ångest och en rädsla för vad som ska hända och upplever att tilliten är borta.

Mitt arbete som coach/vägledare är att hjälpa dig tillbaka till dig själv, till din egen inre trygghet och din egen väg - till din egen inre tillit.

Genom övningar hjälper jag dig att finna de bitar du sprungit ifrån och hjälper dig med redskap som tar dig närmare dig själv.

 

MINERVAS YOUTUBEKANAL:

 

 

Vägledning 

Bokning och lediga tider klicka här

 

HÖR MIG BLI INTERVJUAD OM RELATIONER I PODCASTEN "JAG ÄR SJUK I HUVUDET", AV OCH MED VIKTOR ÅKERBLOM OCH JESSICA EKMAN HÄR NEDAN:

AVSNITT 1 - HÄR
AVSNITT 2 - HÄR
AVSNITT 3 - HÄR

 

NYHET!

 

NU KAN NI ÄVEN FÖLJA MIG PÅ YOUTUBE, INSTAGRAM, FACEBOOK OCH SOUNDCLOUD: 

 

Youtube 
Instagram
Facebook
Soudcloud

 

Välkomna att följa mig! 

 

 

 

 

Copyright © 2003-2015 www.minervas.se All rights reserved.