DU - den viktigaste personen i ditt liv!

Du får gärna länka till min sida men inte kopiera texterna.

När relationen till oss själva blommar så blommar
alla andra relationer också. Den absolut viktigaste relationen vi har är relationen till oss själva.

Relationen till oss själva är den viktigaste men kan också vara den svåraste. Genom åren och genom de upplevelser vi mött i livet så samlar vi på oss lager på lager av andra människors åsikter och tankar om oss som vi så lätt gör till vår egen sanning om oss och i det så distansierar vi oss från vårt jag och tappar bort oss själva.

Det vi ger till oss själva är det vi speglar ut och det blir det vi drar till oss. Det kan vara en jobbig insikt men jag skulle istället säga att det är en fantastisk möjlighet! För vi kan aldrig påverka eller ändra andra människor men vi kan jobba med oss själva och det är just där vårt fokus ska vara. Så vilken härlig gåva!
Genom att stärka relationen till sig själv och lära oss att älska och acceptera oss själva för den vi är så kommer det spegla av sig på alla våra relationer och genom att hitta tillbaka till vår egen kärna finner vi också ett liv i harmoni och trygghet och en inre tillit. En stabilitet som gör att vi finner balans i livet och med den vi är.

Jag kan genom min coachning hjälpa dig med verktyg som för dig närmare dig själv, som stärker din relation till dig själv, stärker din självkänsla och finner din inre kraft.
Samt ger dig därmed redskap att leva ett liv i harmoni, trygghet och inre tillit.


Bokning och lediga tider klicka här.

Kom ihåg att du är värdefull och du är älskad för precis den du är!

 

 

 

HÖR MIG BLI INTERVJUAD OM RELATIONER I PODCASTEN "JAG ÄR SJUK I HUVUDET", AV OCH MED VIKTOR ÅKERBLOM OCH JESSICA EKMAN HÄR NEDAN:

AVSNITT 1 - HÄR
AVSNITT 2 - HÄR
AVSNITT 3 - HÄR

 

 

NYHET!

NU KAN NI ÄVEN FÖLJA MIG PÅ YOUTUBE, INSTAGRAM, FACEBOOK OCH SOUNDCLOUD: 

Youtube 
Instagram
Facebook
Soudcloud

Välkomna att följa mig!