Boka

Boka din vägledning med Minervas vägledare

  

MALIN - esoterisk Astrolog, mentor och Holistisk Lifecoach

Jag är utbildad esoterisk Astrolog, mentor och Holistisk Lifecoach och jag brinner för att visa dig din fulla potential med hjälp av din unika Astrokarta. Jag har min Sol i Jungfrun, min Måne är i Vattumannen och mitt Uppstigande tecken är också Jungfrun.

Jag har alltid älskat stjärnhimlen, men det tog tid innan jag förstod att jag kunde studera Astrologi. 2019 gav jag mig själv en Astrologikurs i födelsepresent och sen var jag fast! Nu har jag hittat mitt kall och använder Astrologin som ett redskap för att intuitivt vägleda dig utifrån din unika Astrokarta. Min Jungfru älskar att kunna hjälpa andra, men jag tycker även om att utforska naturen och alternativmedicin.

För mig är Astrologin den där saknade pusselbiten, den som kan få hela våra stressiga liv att falla på plats när vi lär känna vårt syfte och mening med livet på djupet. Våra relationer och vår hälsa är det viktigast vi har, och stjärnorna och planeterna hjälper dig att förstå dig själv och andra bättre.

Astrologin visar oss vårt syfte, våra styrkor, utmaningar och hur vi kan hitta vår unika livsbalans. Mitt syfte är att hjälpa dig att hitta din inre kraft, klarhet och riktning i livet genom Astrologi. Min vision är att göra Astrologin praktisk, tydlig och användbar i vardagen. Jag är här för att hjälpa dig se dig själv på ett nytt sätt och komma vidare på din resa genom livet. Hos Minervas erbjuder jag Astrologisk vägledning och Astrologisk relationsvägledning som ger dig en djupare insikt i dig själv och enkla redskap för hur du kan leva ditt bästa liv.  

Boka Malin här

Hör en intervju med Malin här

 

 

KAROLINA - Intuitiv relationscoach, energy worker, healer, trauma release terapeut, shamanistisk ceremonihållare och grundare av MinervasKarolina är relationscoach, livscoach, energy worker, medium, parterapeut, shamanistisk ceremonihållare, mindfulnessinstruktör och grundare till Minervas.
Med ett stort och brinnande intresse för människor och relationer har hon sedan 2004 passionerat guidat och väglett människor in till deras innersta potential. ​Med fokus på den själsliga relationen med sig själv har Karolina hjälpt flera tusen människor, både i Sverige men även många andra länder, att bringa klarhet i sina liv och finna inre frid. 
Att förstå sina relationsmönster, livstrauman och bryta dem, landa i själslig balans, finna sin inre diamant, sin lifemission och hitta tillit till sig själva och livet. Både genom privata samtal, parsamtal, kurser, workshops, meditationskurser och föreläsningar.  
Den starka intuitionen och den medfödda förmågan att se bortom de sagda orden, är hennes ständiga följeslagare och en mycket viktig komponent i hennes arbete med människor. Karolinas största gåva är att se människors inre diamant, deras inre potential, livsväg och gåvor samt omgående, inom endast någon minut, se och upptäcka grundkärnan och det livsmönstret/traumat som är orsaken till den eventuella blockeringen som hennes klienter upplever, såsom relationsmönster, barndomssår, familjeband, trauman osv. Att höra vad som sägs bakom orden, bakom det hennes klienter inte själva ser.

Karolinas egna ord:
"Vem är jag, vem är jag inte? Jag är du och du är jag. Jag tror på att vi alla är droppar ur samma hav, att vi alla någonstans hör ihop och är ett. Jag tror på att vår längtan och våra känslor i grund och botten är desamma och det är så vackert. Jag tror på att det är när vi tappar kontakten med denna inre vetskap och gemenskap, när vi tappar kontakten med vårt eget inre, vårt själsliga, andliga jag som smärtan och rädslan i livet uppstår och vi går vilse. Genom att möta min egna absolut största och djupaste rädsla och mörker så fann jag också min efterlängtade inre frihet. Där bodde min kraft, där fann jag mitt värde och där bodde också kreativiteten och min lifemission.För hur vi än gör så går vägen genom oss själva, men tänk också så vackert att vi bär nyckeln själva. Detta har så länge jag kan minnas varit min passion, min drivkraft, min mission - att få hjälpa andra människor dit, att släppa sig själva fria och leva livet fullt ut. Och det är en sådan vacker gåva att varje vecka få möta det i alla vackra möten och människoöden jag får ta del av. Jag älskar att se människor växa, få blomma ut i sin fulla kraft och komma i kontakt med sin längtan. Jag tror på öppna hjärtan, att beröra och låta sig beröras och hoppas att du vill följa med på denna spännande resa!

Varmt välkommen! ​
Med värme och omtanke, Karolina"

BOKA KAROLINA

 

Under de många åren som jag Karolina har fokuserat på och arbetat med relations- och livsfrågor har många delar velat få finnas med och det holistiska tänket blivit allt bredare. Det finns ingen universallösning utan varje person är unik med sin egen livshistoria att ta hänsyn till och utifrån detta grundar sig mitt arbete.

Vid varje klientmöte använder jag mig av min inkännande och inlyssnande förmåga för att tona/känna in exakt vart den personen befinner sig och vad som är kärnan till det som personen i fråga just nu befinner sig i. 
Jag är tacksam att ha gåvan att se varje människas innersta potential - dess inre diamant.

Mitt arbetssätt handlar om empati, närvaro, omtanke, värme i kombination med min kunskap i både det intuitiva/mediala, som gör att jag kan se vad som sitter fast och vart det kommer ifrån (sådant som man inte alltid kan se själv, som man kan vara blind för för att det gör så ont) men också min kunskap i att transformera begränsningar, blockeringar och minnen både genom samtal och också genom ett energiarbete som går fysiskt.

Något jag värdesätter är att det ska finnas något för alla, att man oavsett problematik/orsak här ska kunna finna en väg att genom ett samtal/möte få med sig någonting som gör att man ser allt lite klarare och har tagit sig ett steg närmare sin egen väg och ett friare och lyckligare liv, därför jobbar jag på ett djupt och brett sätt så att det enbart ska behövas eller eller två sessioner och inget mer. Mitt fokus är att du som klient ska få bli fri.

Youtube 
Instagram
Facebook


Minervas andra hemsida

 

 

 

 

BOKA KAROLINA