Referenser

Referenser hittar ni först och främst HÄR
samt på Minervas Facebook
samt här nedan följer fler.

PODCASTS JAG VARIT MED I

 

 

REFERENSER PARCOACHNING

"Minerva är en varm och kärleksfull person som ser det bästa i en men också rak på sak och samtidigt ödmjuk. För mig och min sambo kändes det mer som vi träffade en vän än en coach! Att hon kunde se så mycket mer än det som kom upp i samtalen var så befriande för oss båda. Hon har gåvan att se hela bilden då vi själva var förvirrade. Hon hjälpte oss tillbaka till den stadiga grund vi byggt men som hade blivit svajig. Jag och min sambo är ännu mer öppnare med varandra än vad vi var då, vår grund är stadigare än någonsin och skulle det bli svajigt igen så har vi fått bra verktyg av Minerva. Vi har insett att man kan ta sig igenom svåra hinder sålänge båda parter jobbar åt samma håll för samma mål men utan Minerva hade det nog inte gått lika snabbt!;) Hon är väldigt speciell för oss och vi är tacksamma att ödet ledde oss till precis just henne! 
Massor av kärlek till Dig
Från Joanna och Dacjan"

 

REFERENSER PRIVAT VÄGLEDNING/COACHNING

"Hej! 
Vill bara Tacka för dagens mediala vägledning. Helt fantastiskt vilken gåva du har. Kändes så naturligt att prata med dig. Du är verkligen gjord för detta! Våra vägar kommer def.korsas igen :) Tack för att du är du & för att du gör det du gör!"
/L

 

"För ca 8 år sedan så läste jag en bok som heter själsfränder med Riita Rodgers.
När jag läst klart boken så ville jag veta mer och började googla där jag råkade komma in på en sida www.minervas.se och föll pladask. På den tiden så gick det inte att komma i kontakt med ägaren till sidan men jag fortsatte att hamna där under åren, även om jag inte fysiskt hade gått in på den så slutade jag, alltid där.

Och för ca 6månader sedan så var jag där igen. Den här gången gick det att boka tid, ärligen!!!! Jag behövde komma loss i några saker där jag kände att jag verkligen behövde ta en lite annan typ av hjälp. Något som kändes både läskigt och oroväckande då jag alltid varit den som styrt min egen skuta, även om lite snett många gånger. Min tanke var, att om jag hela tiden trillar in där så måste ju det betyda att jag skulle göra något. Den sista kicken i baken krävdes för att jag skulle komma närmare mina drömmar och visioner. Känsloknutarna behövde arbetas på, ännu mer och det var rätt uppenbart att det skulle få bli av Minervas.

När jag var där första gången så kände jag bara igenom bemötandet och det fantastiskt varma och genuina välkomnandet jag fick i entrén att det här kommer och gå fint.
Jag minns också att jag tänkte för mig själv att ,"hon och jag kommer göra stora saker tillsammans.
Jag känner mig själv väl och, vet att det krävs en väldigt speciell person för att tränga igenom mig då jag väldigt lätt känner om vederbörande kan bidra på riktigt och då syftar jag på det öppna hjärtat
Men hon hade trängt in så snart hon tog mig i handen, såg mig rakt i ögonen och log med hela sin själ.

Vad jag vill säga med detta är:

Jo jag verkligen tacka dig du vackra själ för allt du gjort för mig och min fortsatta livsresa. För mig är du magi med din tydlighet och ditt mod att verkligen se dem som kommer till dig och ger oss vad vi genuint behöver - utan några egna önskade inslag.
Nu 6 månader senare så kan jag knappt förstå vad vårt möte har givit mig. 
Det har visat sig bli bättre än min egen fantasi. Livet är roligare, lyckligare,modigare, och - dessutom betydligt lättare.☺️

Det har varit tufft i stunder att göra denhär förändringen. Men jag tror inte ,någon kan gå en pilgrim utan att få skoskav. Det gör ont ibland. Det blöder lite och man tänker "varför ska jag göra det här?"
För att det är så otroligt spännande att utvecklas och se hur livet formar sig när man tar det steg för steg och har tillit till intuitionen. För såren läker och solen kommer alltid tillbaka och skiner starkare än tidigare.

Så TACK min vän www.minervas.se för din kärlek och din tro på mig. Du är fantastisk på så många vis och en av dem vackraste själar jag fått äran ha i min närhet.❤"

- Veronica D

 

- "Så otroligt tacksam att jag hittade Minervas! Så inkännande, förstående och kärleksfull. Har fått vägledning som är guld värd, känner mig alltid så lättad och upplyft efter våra samtal. Och inte nog med det, hon är även en riktig inspiration för mig! ♥
-  Lovisa

 

"Ååååh du anar inte vilken gåva du har! WOOOOW!! DU är en sann Ängel fina vackra själ! Kan inte i ord beskriva min tacksamhet till dig ~ den är oändlig Jag är sååå amazed över din gåva som du delar med mig och andra. Det går liksom in på cellnivå varje gång, rakt in i hjärta och själ. Blev alldeles varm i bröstet och helt tagen av hur fint du känner in oss båda ur ett så ödmjukt och kärleksfullt synsätt, det är en vacker gåva du delar fina! Tack tack tack i all oändlighet. All kärlek till dig! Du är heeelt fantastisk och din förmåga och gåva är magisk!"
- M

 

"Jag har inte känt sån innerlig lycka och kärlek och glädje på länge men upplevde den igår med dig. Så vis och en helt annan dimension, hjälpte mig att se meningen med livet. Du fick mig att känna mig speciell och tack för att du hördes äkta. Som att du brydde dig."
- S

 

"Fina, fina Minerva,
Mötet som jag hade med dig var helt fantastiskt, jag gör mina övningar och känner att jag hela tiden gör framsteg.Tack underbara du för det du gav mig som jag kunde ge till mig själv, känslan som kom i mig var helt magisk."
- D

 

"Minerva. Jag måste bara skriva och säga att jag tyckte så mycket om dig direkt, du känns så äkta och du har en sådan varm och härlig och trygg röst. Det känns som jag skulle kunna berätta allt för dig, men jag menar det verkligen som en komplimang! Så tack för samtalet! Du är så bara så bäst, fantastiskt och peppande!"
- Jenny

 

"Minerva" är en lyhörd och kompetent coach. Hon är helt närvarande i mötet och får mig att känna mig respekterad och verkligen lyssnad på. Hon har en unik förmåga att veta vilken metod hon ska använda för att jag ska komma vidare i min utveckling. I den trygga miljö Minerva skapar i vårt möte vågar jag utmana mig själv och se djupare in i mig själv.  Jag önskar alla att få ta del av Minervas värme och kompetens."
- Åse

 

"Minerva" har gett mig insikt och förståelse för mitt eget tänkande och agerande under en lång period av känslomässig frustration. Hon har dessutom varit ärlig och sann i sin vägledning. Den värme hon förmedlar med sin egen erfarenhet har fått mig ”vaken” och att jag idag känner tillit inför livet och mig själv !   Kram Bia"

 

"Minerva" besitter en unik förmåga av att vara helt närvarande i samtalet, både på en intellektuell och känslomässig nivå. Hon skapar en atmosfär av total trygghet och tillit, förutsättningar som utgör grunden för tillväxt och personlig utveckling. Minerva använder i coachningen en rad olika metoder vilket gör att hon når fram på flera plan och kan på detta sätt berika samtalet ytterligare. Jag är mycket tacksam över våra positiva, kärleksfulla, insiktsfulla och utvecklande samtal.
Samtal som givit mig kraft och mod att våga ta de steg som för mig närmare ett liv i harmoni med den jag innerst inne är."
Camilla 

 

"Innan jag kan ställa frågor börjar hon med flöde om vad hon har känt in, först om mig och sen om oss båda. Jag trillar nästan av stolen, utan att jag har sagt ett ord om vad vi egentligen har - eller inte har rättare sagt - för relation, så stämmer det "Minerva" säger in precis med tanke på allt som hänt i tiden före sittningen. Hon har även jättefint bildspråk tycker jag. Sammanfattningsvis är min känsla efter första sittningen att jag upplever känslan av att vara genuint lycklig och fäller en och annan tacksamhetstår! Jag har också fått mod och redskap att uttrycka tacksamhet till livet.”

/ V'

 

"Tack.. Dina ord var som att svepas in i en mantel en stjärnklar natt när det är kallt." 
- Eva

 

"Tack för ett mycket givande samtal. Du gav mig ett inre lugn."
- Ingela

 

"Minerva!"
Tack för Din underbara vägledning som Du ger mig när jag som mest behöver den. Du hjälper mig att välja och se glädje och kärlek. Varm Kärleksfull Kram till DIG! " /anita
 
 

REFERENSER MEDITATION

Meditationen har gett en ego stund där jag kan slappna av och samla in min energi igen så att vardagen fungerar bättre. Jag har börjat att tänka mera på min egen energi och vara mera sparsam med den och att inte låta den gå åt till negativa tankar.
Jag har också fått en närmare kontakt med mina skyddsänglar. Lärt mig att lita och lyssna på tecken omkring mig. Framför allt har jag slutat att stressa genom livet utan att ibland bara glädjas åt stunden"

Erika 

    

”Meditationen har hjälpt mig att öppnat mitt inre hem där jag kan finna lugn och harmoni. Jag blir påfylld med energi vilket bidrar till högre välbefinnande som får alla hinder, problem, negativitet att ses som en positiv utmaning."  - Katarina

 

 "Mierva! Meditationen ger mig så mycket! Som stressad småbarnsmamma är det precis vad jag behöver! Tack för att du ger mig verktygen så att jag lättare kan hantera vardagen! Jag upplever dig som en otroligt varm och professionell person!” - Kramar från Anna

 

 ”Jag ville bara berätta att jag längtar till meditationen och dig Minerva, jag känner verkligen att jag behöver få den tiden för mig själv och den avkopplingen och ron som det har gett mig samtidigt som jag känner att jag får så mycket energi för att klara vardagen.”  Kramar från Helena

 

"Minerva!" Snart ses vi igen! Meditationen betyder så mycket för mig! Du är en otrolig person med din värme och ditt engagemang! Kramar från Anna

 

"Minerva", jag ser fram emot den nya terminen och att träffa dig, jag vet inte vad jag skulle göra utan meditationen för den har gett mig så mycket. Tack för att du finns !! 

Kramar Helena

  

"En otroligt effektiv och samtidigt mjuk coachmeditation som verkligen löser upp och läker blockeringar och rädslor i både kroppen och känslolivet.  Meditationen hjälpte mig att bryta negativa tankemönster som har lett till upprepningar i vardagen.  Med hjälp av denna metod och Minervas röst hamnade jag omedelbart i en djup avslappning, där jag endast hade fokus på instruktionerna som gavs i meditationen. Symbolerna (blommor och färger) var mycket bra redskap till självhjälp. Efteråt kände jag mig lugn, hoppfull och mycket gladare än på länge."

Ida  

  

 "Jag tycker coach metoden är en mycket bra metod för den som vill hitta sitt inre och göra en djupdykning i sig själv och få reda på varför man inte utvecklas och varför man inte går fram igenom livet samt att få insikter att falla på plats. I denna metod så kommer så mycket sanning fram om sig själv som man vet, men inte kan sätta fingret på, men även så mycket som man inte visste alls men som absolut behöver komma fram för att man ska kunna läka och bli hel som människa.
Det var en härlig resa som du tog mig igenom, även om sanningar om mig själv fick mig att släppa flera tårar… Men dessa var också så helande… så tack åter igen för ditt stöd och det som du hjälpte mig att hela.."

Från en glad & mycket helare Peter     

 

 Jag har sedan jag började hos dig, lärt mig att kunna sitta ner och koppla 
av med att lyssna på en ljudbok eller bara va. Inte som tidigare flänga runt 
för att ha något att göra. Försöker jag prioritera den timma som 
meditiationen är då jag kan planerar VTL jobben. För den timman ger 
livskvalitet för mig.

 
Med Vänliga Hälsningar: Thomas 

  

 Minerva!
Tack för Din underbara vägledning som Du ger mig när jag som mest behöver den. Du hjälper mig att välja och se glädje och kärlek. Varm Kärleksfull Kram till DIG!
 /anita

 

Tack för att jag fått möta dig, du har hjälpt mig att hitta till skrattet...  Många varma kramar Annika

 

 

REFERENSER KURSEN "I DJUPET AV DITT HJÄRTA"

 Att två dagar kan rymma så mycket, så mycket, insikt, kärlek, gemensamhet, inre ro. Tack för att ni visar vägen och tack för att ni båda är just dom ni är. All värme till er."

Camilla

 

"Det här har varit en helg med massor av nya tankar, glädje, skratt och tårar. Ni är fantastiska på att få oss som gruppmedlemmar speciella och viktiga. Att det vi säger och upplever är betydelsefullt. Tack snälla ni!"

Kramar från Jenny

 

"Tack för en fin och inspirerande helg! Har fått verktygen för att utvecklas ytterligare i min andlighet. Tack!"

Kärlek och ljus Sebastian

 

"Minerva" och Sanna! Tack för en helt fantastisk helg! Nu har jag fått så många verktyg för att hitta mig själv. Tänk att det finns sådana möjligheter och så mycket kärlek! Tack för allt ni ger!"

Stor kram Anna

 

"Till Minerva och Sanna! All kärlek till er, ni är helt underbara fantastiska människor."

Tack från Lena

 

"Sanna och Minerva. Tack för en fantastisk kurs! Jag känner att den kommer att hjälpa mig i min andliga utveckling i mitt liv. Ni är underbara! Kärlekens väg är livet :)"

Kram ljus och värme Carolina

  

 Jag har gått kurs för Sanna och "Minerva" och jag har fått ett fantastiskt liv efter detta. Äntligen har jag förstått vilken kraft vi människor har inom oss själva. Ett stort tack till Sanna och Minerva som öppnade denna värld för mig.   Varma kramar från Annika som äntligen hittat sig själv”    

 

Har tidigare fått möjlighet att deltaga i kursen i personlig utveckling som hjälpt mig i min vardag på många olika sätt."   Anette  

 

 ”Från att ha känt ett tomrum under lång tid har jag nu hittat hem"  Annika  

 

 "Ni har med era redskap hjälpt mig att finna mig själv och hjälpt mig med starten att hela mig själv." Sabine 

 

Härligt att få uppleva nya saker, att få en glimt av bortdomnade förmågor som kanske går att återuppväcka. Att få vägledning och inspiration att utforska och återuppleva ett område som troligen förändrar hela framtiden. Tack för underbara dagar".

Ulf

 

 

REFERENS EFT - Emotional Freedom Techniques

"Jag har under många år kämpat med min vikt och testat dom flesta metoder, men har aldrig lyckats hitta något som håller i längden. 
Mitt största problem är att jag inte har kunnat hitta ett sätt att leva ett sunt liv. Det går alltid att bli av med sina överflödskilon, men att hålla det sen har varit ett stort problem.
 
När "Minerva" ringde mig under sommaren och berättade om den här metoden så tänkte jag att jag måste absolut testa detta.
Jag ska erkänna att jag var skeptisk när jag gick dit, men jag ville ge det en ärlig chans!
 
Nu har det gått några veckor och jag har fortfarande svårt att förstå mitt nya liv!
Min största fälla är mitt sötsug och allt småätande på oregelbundna tider, men inte en enda gång efter mitt besök hos Karolina har jag känt av det, och det är för mig en helt ny känsla att inte behöva anstränga sig för att stå emot alla godsaker.
 
Jag är på god väg till mitt nya liv och min motivation för att gå ner i vikt sprudlar!
 
Nu hoppas jag att mina ord kommer att motivera fler att gå till Minerva. Helt otroligt men sant - EFT fungerar mot viktnedgång.
 
Det bör tilläggas att Minerva är en underbar och varm person - alla borde ha en "Minerva" i sitt liv!"
 
Mvh
Maléne