Själsfrändekurs - Att hitta sin själsfrände

Själsfrände kurs

Vad är en själsfrände? Hur gör jag för att attrahera in en själsfrände i mitt liv? 

Kanske har du redan mött en sådan kärlek, kanske lever du med honom eller henne idag och vill ha hjälp med att bolla tankar och funderingar och hjälp med hur ni kan jobba på er relation för att behålla den storslagna känslan. Kanske har du mött en själsfrände som inte var redo ännu så kärleken försvann och har frågor kring det och behöver hjälp för att komma vidare. 

 

INFORMATION OM KURSEN

Denna kurs är med andra ord ett forum för dig som söker eller du som funnit.

Det är ett forum öppet för diskussioner och frågor. Där tips och råd ges för att göra det möjligt att attrahera in en själsfrände i sitt liv. Ett forum som hjälper dig att komma närmare din egen inre källa där du kan skapa dig precis det du önskar i ditt liv.

Vägen att hitta sin själsfrände går genom sitt eget hjärta. Genom att finna kärleken till oss själva så gör vi det möjligt för oss att attrahera in vår själsfrände in i vårt liv.

Allting handlar om att för att få det vi önskar i vårt liv så behöver vi börja med oss själva. Att bestämma oss för vad vi önskar i livet.

 

Under denna kurs/workshop får du veta mer om själsfränder och om hur du själv kan göra för att attrahera in din själsfrände i ditt liv. Du får lära dig hur du kan förbereda dig för att kunna ta emot din själsfrände och vi tittar på eventuella begränsningar av sinnet som håller tillbaka från att leva ett liv i lycka och mycket mera. 

Vi lämnar utrymme för frågor och diskussioner om ämnet själsfränder så du som söker den storslagna kärleken, eller du som hade funnit din själsfrände men som inte var redo eller du/ni som är i en sådan relation idag, ni är alla välkomna till detta forum!

Välkommen till en dag i kärlekens tecken!

 

För att läsa mera om själsfränder klicka här >>