Att hitta sin själsfrände eller tvillingsjäl

Du får gärna länka till min sida men inte kopiera texterna.

Vägen till både vår själsfrände och tvillingsjäl går genom oss själva.

När vi landat i vårt hjärta, när vi kommit till den punkten att vi är vår egen bästa vän, vi älskar oss själva och trivs i vårt eget sällskap då är vi redo att möta sin själsfrände eller tvillingsjäl.

Det kan vara en jobbig insikt och det kan kännas som att man har en lång väg dit men genom att se att om vi inte älskar oss själva, hur ska vi då kunna ta emot en annan människas kärlek, våga lita på den och våga landa i kärleken?
Om vi inte känner oss trygga i oss själva, hur ska vi då kunna känna oss trygga med någon annan?
Har vi inte funnit tryggheten i oss själva så hamnar vi oftast i beroendesituationer där vi lägger vår lycka i den andres händer och lever genom den andra personen. En sån relation håller aldrig i längden.

Då själsfrändemöten och tvilllingsjälsmöten är så otroligt starka och kärleken är av sådan karaktär som vi aldrig förut upplevt så behöver vi ha en bra grund i oss själva först.

 

ATT FINNA VÄGEN

Att lära sig landa i sig själv och förbereda sig för dessa möten behöver inte vara svårt. Ofta är det att vi inte vet hur som gör att det känns svårt. Det som vi behöver är att hämta tillbaka oss själva, lära oss att stilla oss i livet, stilla oss i nuet. Vi behöver se våra behov och agera på dem och vara i vår egen kraft.
Mindfulness är en bra väg till att landa i oss själva.

 En annan väg att lära oss att förbereda oss är tex. denna kurs:

 

Själsfrände kurs

Vad är en själsfrände? Hur gör jag för att attrahera in en själsfrände i mitt liv? 

Kanske har du redan mött en sådan kärlek, kanske lever du med honom eller henne idag och vill ha hjälp med att bolla tankar och funderingar och hjälp med hur ni kan jobba på er relation för att behålla den storslagna känslan. Kanske har du mött en själsfrände som inte var redo ännu så kärleken försvann och har frågor kring det och behöver hjälp för att komma vidare. 

 

INFORMATION OM KURSEN

Denna kurs är med andra ord ett forum för dig som söker eller du som funnit.

Det är ett forum öppet för diskussioner och frågor. Där tips och råd ges för att göra det möjligt att attrahera in en själsfrände i sitt liv. Ett forum som hjälper dig att komma närmare din egen inre källa där du kan skapa dig precis det du önskar i ditt liv.

Vägen att hitta sin själsfrände går genom sitt eget hjärta. Genom att finna kärleken till oss själva så gör vi det möjligt för oss att attrahera in vår själsfrände in i vårt liv.

Allting handlar om att för att få det vi önskar i vårt liv så behöver vi börja med oss själva. Att bestämma oss för vad vi önskar i livet.

Under denna kurs/workshop får du veta mer om själsfränder och om hur du själv kan göra för att attrahera in din själsfrände i ditt liv. Du får lära dig hur du kan förbereda dig för att kunna ta emot din själsfrände och vi tittar på eventuella begränsningar av sinnet som håller tillbaka från att leva ett liv i lycka och mycket mera. 

Vi lämnar utrymme för frågor och diskussioner om ämnet själsfränder så du som söker den storslagna kärleken, eller du som hade funnit din själsfrände men som inte var redo eller du/ni som är i en sådan relation idag, ni är alla välkomna till detta forum!

Välkommen till en dag i kärlekens tecken!

För att läsa mera om själsfränder klicka här >>

NYHET - SJÄLSFRÄNDE- OCH TVILLINGSJÄLSSMYCKE
klicka 
här

 

NYHET!

NU KAN NI ÄVEN FÖLJA MIG PÅ YOUTUBE, INSTAGRAM, FACEBOOK OCH SOUNDCLOUD: 

Youtube 
Instagram
Facebook
Soudcloud

Välkomna att följa mig! 

 

Du får gärna länka till min sida men inte kopiera texterna.

Copyright © 2003-2017 www.minervas.se All rights reserved.

_______________________________________________________