Att hitta sin själsfrände eller tvillingsjäl

Du får gärna länka till min sida men inte kopiera texterna.

Vägen till både vår själsfrände och tvillingsjäl går genom oss själva.

När vi landat i vårt hjärta, när vi kommit till den punkten att vi är vår egen bästa vän, vi älskar oss själva och trivs i vårt eget sällskap då är vi redo att möta sin själsfrände eller tvillingsjäl.

Det kan vara en jobbig insikt och det kan kännas som att man har en lång väg dit men genom att se att om vi inte älskar oss själva, hur ska vi då kunna ta emot en annan människas kärlek, våga lita på den och våga landa i kärleken?
Om vi inte känner oss trygga i oss själva, hur ska vi då kunna känna oss trygga med någon annan?
Har vi inte funnit tryggheten i oss själva så hamnar vi oftast i beroendesituationer där vi lägger vår lycka i den andres händer och lever genom den andra personen. En sån relation håller aldrig i längden.

Då själsfrändemöten och tvilllingsjälsmöten är så otroligt starka och kärleken är av sådan karaktär som vi aldrig förut upplevt så behöver vi ha en bra grund i oss själva först.

 

ATT FINNA VÄGEN

Att lära sig landa i sig själv och förbereda sig för dessa möten behöver inte vara svårt. Ofta är det att vi inte vet hur som gör att det känns svårt. Det som vi behöver är att hämta tillbaka oss själva, lära oss att stilla oss i livet, stilla oss i nuet. Vi behöver se våra behov och agera på dem och vara i vår egen kraft.
Mindfulness är en bra väg till att landa i oss själva.

Att möta, attrahera in och att leva med sin själsliga partner går som sagt helt och hållet genom oss själva först. Det är först när vi har en djup, kärleksfull, sann och närvarande relation med oss själva som vi fullt ut kan leva i balans och harmoni tillsammans. Genom eget själsligt arbete och själslig påfyllning på daglig bas lägger vi den bästa grunden.

I mitt program "Själslig balans" delar jag med mig av verktyg för att kunna uppnå dessa rutiner och en hjälp på vägen.

Du blir guidad av mig genom videofilmer och ljudfiler som innehåller övningar och meditationer som hjälper dig till själslig balans och kontakt med ditt hjärta och din egen kärlek och inre frid.

Här hittar du onlineprogrammet "Själslig balans" som hjälper dig att förbereda dig och lägga den bästa grunden för ett sådant möte och fortsatt relation. Klicka här för att komma till programmet.

 

För att läsa mera om själsfränder klicka här >>

SJÄLSFRÄNDE- OCH TVILLINGSJÄLSSMYCKE
klicka 
här

 

NU KAN NI ÄVEN FÖLJA MIG PÅ YOUTUBE, INSTAGRAM, FACEBOOK  

Youtube 
Instagram
Facebook

Välkomna att följa mig! 

 

Du får gärna länka till min sida men inte kopiera texterna.

Copyright © 2003-2019 www.minervas.se All rights reserved.

_______________________________________________________