Parcoachning

Det finns nog ingenting som kan väcka så mycket dubbla känslor som just relationer. Det kan vara storslaget fantastiskt men även det mest jobbigaste vi mött känslomässigt. I nära relationer möter vi i mötet av den andra personen oss själva. Vi är speglar för varandra och relationer är därmed en källa för stor personlig utveckling och växande. Oavsett vart vi befinner oss i relationen så är det alltid nyttigt att stanna upp och möta varandra, om och om igen för att kunna hålla passionen och kärleken vid liv men även för att ta den till ännu högre höjder.

ARBETSSÄTT

Jag erbjuder coachning för par som fastnat i sin kommunikation, som har glidit från varandra och önskar hitta tillbaka eller som bara önskar ta relationen till en ny nivå. Oavsett vad ni möter just nu och oavsett vad ert problem är så är ni välkomna att kontakta mig. Det viktiga är att ni vill göra något åt relationen, att det finns en vilja hos båda parter.

Genom min långa erfarenhet att coacha och vägleda par har jag en förmåga att möta er på er nivå och med trygghet och omtanke vägleda er närmare varandra, ge er verktyg att kunna kommunicera på en ny nivå och finna vägar att hitta tillbaka till kärleken och samhörigheten.

NYHET!
Halvdag för par med fokus på att stärka kärleken och närvaron i relationen
Under en halvdag (4 timmar) får ni som par hjälp med att stärka relationen och nå till djupare nivåer tillsammans med varandra. Denna halvdag är en dag fylld med närvarande och läkande samtal, meditationer samt övningar med fokus på att öka närvaron, kärleken, intimiteten och samspelet mellan varandra för att öka respekten, förståelsen, tilliten och fördjupa kärleken och kontakten er emellan och väcka attraktionen och lusten till liv genom bland annat att fokusera på att balansera upp er femnina respektive maskulina energi samt närhetsövningar med fokus på medveten och kärleksfull närvaro. För mer info och prisuppgift, kontakta mig på karolina@minervas.se och skriv "halvdag för par" i ämnesraden.

 

För bokning och lediga tider klicka här.

Sagt om min parcoachning:

”Minerva" är en varm och kärleksfull person som ser det bästa i en men också rak på sak och samtidigt ödmjuk. För mig och min sambo kändes det mer som vi träffade en vän än en coach! Att hon kunde se så mycket mer än det som kom upp i samtalen var så befriande för oss båda. Hon har gåvan att se hela bilden då vi själva var förvirrade. Hon hjälpte oss tillbaka till den stadiga grund vi byggt men som hade blivit svajig. Jag och min sambo är ännu mer öppnare med varandra än vad vi var då, vår grund är stadigare än någonsin och skulle det bli svajigt igen så har vi fått bra verktyg av Minerva. Vi har insett att man kan ta sig igenom svåra hinder sålänge båda parter jobbar åt samma håll för samma mål men utan Minerva hade det nog inte gått lika snabbt!;) Hon är väldigt speciell för oss och vi är tacksamma att ödet ledde oss till precis just henne! Massor av kärlek till Dig Från Joanna och Dacjan”

 

HÖR MIG BLI INTERVJUAD OM RELATIONER I PODCASTEN "JAG ÄR SJUK I HUVUDET", AV OCH MED VIKTOR ÅKERBLOM OCH JESSICA EKMAN HÄR NEDAN:

AVSNITT 1 - HÄR
AVSNITT 2 - HÄR
AVSNITT 3 - HÄR

 

NYHET!

 

NU KAN NI ÄVEN FÖLJA MIG PÅ YOUTUBE, INSTAGRAM, FACEBOOK OCH SOUNDCLOUD: 

 

Youtube 
Instagram
Facebook
Soudcloud

 

Välkomna att följa mig!