Vägledning/Coachning

Hitta din väg, dina styrkor och det som är unikt för just Dig! 

När vi står i vår kraft, är centrerade i oss själva så är livet lätt, vi har flow i livet. Där finns inga bekymmer, oro, ångest eller förvirring. Det är en underbar känsla där allt är möjligt och livet kan komma till oss!
Ibland händer det att vi tappar bort oss på vår väg, kanske hamnar i en livskris, tvivlar på vad vi kan, vem vi är och ställs inför prövningar i livet där vi behöver hjälp med att se klart, där vi ställs inför vägskäl som kräver av oss att vi gör ett val. Eller så vet vi vad vi vill men kämpar med motivationen och behöver lite inspiration, peppning, motivation och vägledning för att kunna ta nästa steg. Att plocka fram de där unika framgångsfaktorerna som är unikt just för dig.

ARBETSSÄTT

I mitt arbete så hjälper jag dig att komma fram till en lösning som känns bra för dig och som går i enlighet med det som är bäst för just dig. Du bär själv på alla svaren. Det är viktigt att du vet att inom dig har du tillgång till din sanning och där har du din egen vägledning. Jag kommer in som en spegel, som visar och speglar dina möjligheter för dig där det kanske är svårt att se dem själv.
Min intuition hjälper mig i mitt arbete med att snabbt se vad som ligger i vägen för människors framgång och lycka och hjälper mig också att snabbt se de styrkor som finns att bygga på och lyfta fram. Detta gör att mina coachningar blir väldigt ”spot on” och därmed väldigt uppskattade.

Jag ger dig verktygen att finna det du innerst inne längtar efter, att våga tro på dina drömmar, få dig att finna klarhet i livet, tillbaka på din livsväg och få dig att ta dig ännu närmare ditt mål. Verktyg som hjälper dig att finna din kraft, lyfta fram dina styrkor och positiva sidor.

Bokning och lediga tider klicka här.

Några referenser:

Så otroligt tacksam att jag hittade Minervas! Så inkännande, förstående och kärleksfull. Har fått vägledning som är guld värd, känner mig alltid så lättad och upplyft efter våra samtal. Och inte nog med det, hon är även en riktig inspiration för mig! ♥

- Lovisa

 

 "Ååååh du anar inte vilken gåva du har! WOOOOW!! DU är en sann Ängel fina vackra själ! Kan inte i ord beskriva min tacksamhet till dig ~ den är oändlig Jag är sååå amazed över din gåva som du delar med mig och andra. Det går liksom in på cellnivå varje gång, rakt in i hjärta och själ. Blev alldeles varm i bröstet och helt tagen av hur fint du känner in oss båda ur ett så ödmjukt och kärleksfullt synsätt, det är en vacker gåva du delar fina! Tack tack tack i all oändlighet. All kärlek till dig! Du är heeelt fantastisk och din förmåga och gåva är magisk!"
- M

 

"Jag har inte känt sån innerlig lycka och kärlek och glädje på länge men upplevde den igår med dig. Så vis och en helt annan dimension, hjälpte mig att se meningen med livet. Du fick mig att känna mig speciell och tack för att du hördes äkta. Som att du brydde dig." 
- S

"Fina, fina Minerva,
Mötet som jag hade med dig var helt fantastiskt, jag gör mina övningar och känner att jag hela tiden gör framsteg.Tack underbara du för det du gav mig som jag kunde ge till mig själv, känslan som kom i mig var helt magisk."
- D

"Minerva. Jag måste bara skriva och säga att jag tyckte så mycket om dig direkt, du känns så äkta och du har en sådan varm och härlig och trygg röst. Det känns som jag skulle kunna berätta allt för dig, men jag menar det verkligen som en komplimang! Så tack för samtalet! Du är så bara så bäst, fantastiskt och peppande!"
- Jenny

 

“Minerva besitter en unik förmåga av att vara helt närvarande i samtalet, både på en intellektuell och känslomässig nivå. Hon skapar en atmosfär av total trygghet och tillit, förutsättningar som utgör grunden för tillväxt och personlig utveckling. Minerva använder i coachningen en rad olika metoder vilket gör att hon når fram på flera plan och kan på detta sätt berika samtalet ytterligare. Jag är mycket tacksam över våra positiva, kärleksfulla, insiktsfulla och utvecklande samtal.
Samtal som givit mig kraft och mod att våga ta de steg som för mig närmare ett liv i harmoni med den jag innerst inne är.”
-
Camilla

"Minerva" är en lyhörd och kompetent coach. Hon är helt närvarande i mötet och får mig att känna mig respekterad och verkligen lyssnad på. Hon har en unik förmåga att veta vilken metod hon ska använda för att jag ska komma vidare i min utveckling. I den trygga miljö Minerva skapar i vårt möte vågar jag utmana mig själv och se djupare in i mig själv.  Jag önskar alla att få ta del av Minervas värme och kompetens."
- Åse

”Minerva" har gett mig insikt och förståelse för mitt eget tänkande och agerande under en lång period av känslomässig frustration. Hon har dessutom varit ärlig och sann i sin vägledning. Den värme hon förmedlar med sin egen erfarenhet har fått mig ”vaken” och att jag idag känner tillit inför livet och mig själv !
- Kram Bia”

 

"Tack.. Dina ord var som att svepas in i en mantel en stjärnklar natt när det är kallt." 
- Eva

"Tack för ett mycket givande samtal. Du gav mig ett inre lugn."
- Ingela

 

”Innan jag kan ställa frågor börjar hon med flöde om vad hon har känt in, först om mig och sen om oss båda. Jag trillar nästan av stolen, utan att jag har sagt ett ord om vad vi egentligen har – eller inte har rättare sagt – för relation, så stämmer det Lina säger in precis med tanke på allt som hänt i tiden före sittningen. Hon har även jättefint bildspråk tycker jag. Sammanfattningsvis är min känsla efter första sittningen att jag upplever känslan av att vara genuint lycklig och fäller en och annan tacksamhetstår! Jag har också fått mod och redskap att uttrycka tacksamhet till livet.” 
- V

“Minerva!"
Tack för Din underbara vägledning som Du ger mig när jag som mest behöver den. Du hjälper mig att välja och se glädje och kärlek. Varm Kärleksfull Kram till DIG! ”
- Anita

HÖR MIG BLI INTERVJUAD OM RELATIONER I PODCASTEN "JAG ÄR SJUK I HUVUDET", AV OCH MED VIKTOR ÅKERBLOM OCH JESSICA EKMAN HÄR NEDAN:

AVSNITT 1 - HÄR
AVSNITT 2 - HÄR
AVSNITT 3 - HÄR


NYHET!

NU KAN NI ÄVEN FÖLJA MIG PÅ YOUTUBE, INSTAGRAM, FACEBOOK OCH SOUNDCLOUD: 

Youtube 
Instagram
Facebook
Soudcloud

Välkomna att följa mig!