Frigörelse/läkning av beteendemönster

På grund av händelser i barndomen/tidig ålder så händer det att vi fastnar i negativa beteendemönster som påverkar våra liv på djupet och gör det svårt att komma vidare.
När det gäller problematik/trauman/sår som uppstod i tidig ålder så repeterar vi det under våra uppväxtår och i vuxen ålder och drar till oss liknande händelser för att få en möjlighet att läka ut och bli fria.

Men oftast när vi sitter fast i negativa mönster så sitter det så djupt att vi blir blinda och kommer inte vidare.
Det går att bli fri. Resan till den friheten handlar om att först bli medveten om problematiken och sedan få hjälp med att komma i kontakt med ursprungsupplevelsen/såret och sedan genomskåda den negativa "vinnande formeln" som gör att man sitter fast.

Jag har många års arbete med att jobba med människor med repetetiva negativa beteendemönster, att hjälpa till att belysa vart blockeringarna sitter och hjälpa till med frigörelseprocessen.

Jag har förmågan att se vart människor ljuger för sig själva för när rädslan/såret är för starkt och för djupt så kliver klientens ego in och blockerar och så tror vi på den rösten istället för att se lösningen och hur vi kan bli fria.
Genom mitt arbete så guidar jag in i kärnan och vidare avslöjar jag de blockeringarna och hör sanningen som för klienten blivit dold. Jag ser vad som behövs göras och genom en kärleksfull och varm men ändå effektiv och direkt vägledning hjälper jag till att frigöra det som ligger i vägen för att bana väg för friheten. Detta arbete innefattar också det inre barnet där jag guidar och vägleder tillbaka inåt till det egna inre barnet och den helande och läkande energin som följer med det.

Dessa samtal erbjuds antingen på telefonen eller på min mottagning i Stockholm.

Bokning och lediga tider klicka här

Sessionen behandlar inte specifika hälsoproblem och åkommor utan strävar efter att balansera kropp och själ på ett fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt plan och hjälpa klienten att hitta tillbaka till sitt eget inre center. Därför kan inte Minervas ge några garantier och/eller försäkringar gällande specifikt läkande eller tillfrisknande. Ev. medicin eller annan medicinsk behandling skall icke avslutas utan din läkares inrådan. 

HÖR MIG BLI INTERVJUAD OM RELATIONER I PODCASTEN "JAG ÄR SJUK I HUVUDET", AV OCH MED VIKTOR ÅKERBLOM OCH JESSICA EKMAN HÄR NEDAN:

AVSNITT 1 - HÄR
AVSNITT 2 - HÄR
AVSNITT 3 - HÄR

 

 

NYHET!

NU KAN NI ÄVEN FÖLJA MIG PÅ YOUTUBE, INSTAGRAM, FACEBOOK OCH SOUNDCLOUD: 

Youtube 
Instagram
Facebook
Soudcloud

Välkomna att följa mig!