Medial läsning/vägledning

När jag upptäckte att jag hade en medfödd gåva som jag haft ända sedan barndomen och som också gått i arv från min mormor och mamma så kände jag direkt att om jag med hjälp av den kan hjälpa någon annan att få klarhet i sina liv, att kunna få svar som hjälper de att kunna läka eventuell smärta och kunna gå vidare i livet så vill jag göra det.

Jag kan därmed hjälpa dig att läsa av din situation, din relation och den situationen du befinner dig i. Oavsett om det är jobb, hälsa, kärlek eller pengar så känner jag in vad som eventuell blockar dig och din energi och känner in vad du bäst behöver höra just nu för att kunna ta nästa steg i livet. 
Med en värme, närvaro och omtanke guidar jag dig rätt i livet och du väljer själv vad det är du önskar hjälp med.

Bokning och lediga tider klicka här.

 

Sagt om mina sittningar/samtal:

"Så otroligt tacksam att jag hittade Minervas! Så inkännande, förstående och kärleksfull. Har fått vägledning som är guld värd, känner mig alltid så lättad och upplyft efter våra samtal. Och inte nog med det, hon är även en riktig inspiration för mig! ♥"

- Lovisa

 

"Ååååh du anar inte vilken gåva du har! WOOOOW!! DU är en sann Ängel fina vackra själ! Kan inte i ord beskriva min tacksamhet till dig ~ den är oändlig Jag är sååå amazed över din gåva som du delar med mig och andra. Det går liksom in på cellnivå varje gång, rakt in i hjärta och själ. Blev alldeles varm i bröstet och helt tagen av hur fint du känner in oss båda ur ett så ödmjukt och kärleksfullt synsätt, det är en vacker gåva du delar fina! Tack tack tack i all oändlighet. All kärlek till dig! Du är heeelt fantastisk och din förmåga och gåva är magisk!"
- M

 

Innan jag kan ställa frågor börjar hon med flöde om vad hon har känt in, först om mig och sen om oss båda. Jag trillar nästan av stolen, utan att jag har sagt ett ord om vad vi egentligen har - eller inte har rättare sagt - för relation, så stämmer det Minerva säger in precis med tanke på allt som hänt i tiden före sittningen. Hon har även jättefint bildspråk tycker jag. Sammanfattningsvis är min känsla efter första sittningen att jag upplever känslan av att vara genuint lycklig och fäller en och annan tacksamhetstår! Jag har också fått mod och redskap att uttrycka tacksamhet till livet.”

/ V

 

"Tack.. Dina ord var som att svepas in i en mantel en stjärnklar natt när det är kallt." 
- Eva

 

"Tack för ett mycket givande samtal. Du gav mig ett inre lugn."
- Ingela

 

"Minerva!
Tack för Din underbara vägledning som Du ger mig när jag som mest behöver den. Du hjälper mig att välja och se glädje och kärlek. Varm Kärleksfull Kram till DIG! " /anita

  

HÖR MIG BLI INTERVJUAD OM RELATIONER I PODCASTEN "JAG ÄR SJUK I HUVUDET", AV OCH MED VIKTOR ÅKERBLOM OCH JESSICA EKMAN HÄR NEDAN:

AVSNITT 1 - HÄR
AVSNITT 2 - HÄR
AVSNITT 3 - HÄR

 

NYHET!

 

NU KAN NI ÄVEN FÖLJA MIG PÅ YOUTUBE, INSTAGRAM, FACEBOOK OCH SOUNDCLOUD: 

 

Youtube 
Instagram
Facebook
Soudcloud

 

Välkomna att följa mig!